"Băsescu este tatăl spiritual al fundației Mișcarea Populară"

158
Președintele Traian Băsescu este tatăl spiritual al Fundației "Mișcarea Populară" și cel mai important susținător, a declarat Marian Preda, președintele fundației.

"Președintele Traian Băsescu, după cum știți, este cel care a venit cu ideea, este, dacă vreți, tatăl spiritual al Fundației Mișcarea Populară și cel care este aș spune primul și cel mai important susținător al nostru", a afirmat, duminică, președintele Fundației "Mișcarea Populară".

El a mai precizat că președintele Băsescu a decis să nu se implice direct în conducerea Fundației Mișcarea Populară, dar că acesta a promis că va fi prezent la dezbaterile ce vor fi organizate în țară, pe marile teme care țin de reforma României.

Potrivit Agerpres, întrebat cu privire la posibile înscrieri în fundație din rândul democrat-liberalilor, Preda a precizat că PDL face parte din partidele de care fondatorii "Mișcării Populare" s-au "săturat".

"PDL-ul este parte din clasa politică. PDL, de exemplu, este cred singurul partid politic care a avut niște criterii de integritate, dar PDL nu a avut criterii de competență în promovarea internă. Poate și de asta s-a ajuns la situația de la ultimele alegeri. PDL-ul intră în lista noastră de partide de care ne-am săturat", a spus președintele Fundației.

Cât privește finanțarea fundației, Preda a dat asigurări că aceasta va fi un exemplu de transparență. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7244 secunde