Băsescu: În România, un mafiot care denunță un politician rămâne liber și cu banii la el

174
3
Băsescu: În România, un mafiot care denunță un politician rămâne liber și cu banii la el - traianbasescu1-1458898177.jpg

Articole de la același autor

Traian Băsescu susține că, în prezent, "în România un mafiot care denunță un om politic rămâne liber și cu banii la el".

"Mafia șpăguitorilor a devenit mafia denunțătorilor! Spre deliciul opiniei publice și veselia DNA care poate aresta cel puțin câte un politician pe zi. Pun o singură întrebare șefei DNA: cum facem să recuperăm totuși miliardele de la cei care le-au furat, în condițiile în care procurorii le oferă imunitate totală? Mai clar, astăzi în România un mafiot care denunță un om politic rămâne liber și cu banii la el!", a scris Băsescu pe Facebook.

El spune că postarea sa "n-are legătură cu stupizeniile aruncate pe piață de încă un așa-zis denunțător", cum că prin 2007 l-ar "fi protejat pe Crin Antonescu".

Comentează știrea

adevar
25 martie 2016
adevar

Politica romana de distrugere poporele vecine =terorism trebuie oprita obligatoriu.Romania a intrat in UE si ar trebui sa si schimbe mentalitatea si politica terorista si orcat de greu sa le fie la romani cu inteligenta primitiva care o au ei boala psihica romana dovedita prin agresia lor.Poporul roman trebuie tratat pentru b psihica si proasta educatia din invatamantul roman stiind toti ca romani sunt oameni foarte agresivi . intro uniune de cateva republici nu este permis politica romana de agresivitate . La noi de exemplu vin romani extrem de agresivi care lucreaza in institutii si cersesc . Studiu arata ca cetateanul roman care a fost in invatamantul roman si angajat la o institutie care trebuie sa ofere liniste si siguranta cetateni republica Romania si linistea si bune relatii intre cetateni membri UE defapt a fost un cetatean roman de sex masculin consumator de alcool si extrem de agresiv primit in vizita in republica membru al UE .Studiu arata ca cetateni romani trebuie tratati la ei in republica si dupa acea sa i se da voie sa viziteze alte republici si educati nu cu invatamantul roman si prin invatamant european. Nu mai dorim romani la noi care nu sau tratat si nu au primit educatie europeana.

adevar
25 martie 2016
adevar

Respectivul roman de sex masculin cersea agresa facea mizerie aruncand pe jos ce nui trebiua nu isi platea ce consuma.Asa ceva am observat la majoritatea romani care au vizitat alte republici . foarte proasta educatie de acasa,scoala, universitate si loc de munca . taxele de studii in Romania sunt mai mari dar in celelalte republici animale sunt mai educati.Romani toata stima catre republica Romania dar mai educativa intro uniune intre republici conteaza respectul si grija intre popore.

adevar
26 martie 2016
adevar

Politisti dementii inca agreseaza medici in timpul serviciu iar directorul din spital care este anuntat nu a facut nici un demers.Se mai balbaie presedentia romana la telefon cand nu gaseste cum sa se scuze cu poporul roman dement?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2457 secunde