Băsescu la Școala de vară a UNPR: Vă mulțumesc că ați asigurat stabilitatea guvernamentală

1272
2
Băsescu la Școala de vară a UNPR: Vă mulțumesc că ați asigurat stabilitatea guvernamentală - traianbasescu2-1315645768.jpg
Prezent sâmbătă la Școala de vară a UNPR, președintele Traian Băsescu a ținut un discurs prin care el le-a mulțumit liderilor formațiunii că au asigurat stabilitatea guvernării, într-o perioadă extrem de dificilă.

Traian Băsescu a ajuns la Școala de vară a UNPR în jurul orei 11.15.

Președintele a spus că școlile de vară sunt locul unde politicienii spun ceea ce gândesc, făcând abstracție de presă , chiar dacă știu că presa va prelua cea mai mare parte a celor neconvenționale care se spun.

Șeful statului le-a mulțumit liderilor UNPR, spunând că formațiunea a asigurat stabilitatea guvernamentală în momente extrem de dificile pentru România, Europa și Uniunea Europeană.

"Sunteți partidul care avea orice altă opțiune și ați ales să serviți interesele naționale. Nu e ușor ca un partid care pleacă de la zero să aleagă această variantă grea, care nu este destinată să aducă voturi", a afirmat șeful statului.

Peste 500 de membri ai UNPR din toată țara participă la cea de-a doua ediție a Școlii de Vară a formațiunii, care se desfășoară între 6 - 10 septembrie, la Mangalia.

Comentează știrea

ion
11 septembrie 2011
recunoastere publica a UNPR

Partidul lui Oprea este formatiunea politica care avea orice altă opțiune și a ales să serveasca interesele naționale. Nu e ușor ca un partid care pleacă de la zero să aleagă această variantă grea, care nu este destinată să aducă voturi. Totusi, speranta moare ultima, iar UNPR-ul va lua minim 10% la alegeri

Mironica
11 septembrie 2011
Inca o data le multumeste presedintele acestui partid politic

Evident că orice partid politic își dorește să fie parte a unei coaliții de guvernare sau a unui Guvern care acordă mijloace de trai suplimentare sau posibilitatea accesului la mijloace de trai suplimentare pentru toți românii,dar cu respectarea echilibrului economic național. Unul din aceste partide care a asigurat stabilitate si revenirea economiei in Romaniei este UNPR

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Băsescu, așteptat mâine la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.7547 secunde