Becali s-a aliat cu Vadim și vor merge împreună la alegeri

214
1
PNG și PRM vor merge împreună la alegerile locale din iunie 2012 și la alegerile parlamentare. Anunțul a fost făcut de președintele PNG, europarlamentarul Gigi Becali.
"Am făcut un Consiliu Național pentru a hotărî ce facem în alegerile locale și parlamentare. Hotărârea Consiliului PNG a fost: alianță cu PRM", a anunțat Gigi Becali. Alianța se va numi "PRM + PNG". Becali a mai adăugat că în alegerile locale și în cele generale PRM și PNG vor avea candidați comuni la toate funcțiile, în toate localitățile din țară și în capitală. "Candidații îi vom stabili în comun, dar mai mult Corneliu Vadim Tudor, că el este fratele mai mare, el hotărăște, iar eu mă supun. Omul ăsta până la urmă m-a scăpat din pușcărie, știu eu dacă nu mă lăsau acolo dacă nu venea Vadim să mă pună candidat la europarlamentare? Dacă acum sunt europar-lamentar ăștia nu-și permit să mă condamne pe nedrept. Vadim m-a ajutat, mi-a întins o mână când mi-a fost mai greu în viață. Recunoștința rămâne în sufletul meu toată viața", a mai precizat liderul PNG-CD.

Comentează știrea

patriot
19 martie 2012
Vadim Presedinte

Suntem alaturi de romani patrioti indiferent de educatie , ne-am saturat de portocalii , rosii , hordisti etc tradatori ....sa mai avem speranta si pt copii nostrii daca tot sutem compromisi noi

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Sport : Steaua se întoarce "acasă" în Ghencea
Luni, 12 Decembrie 2011
Stire din Monden : Gigi și-a aurit gardul de la palat
Pagina a fost generata in 0.1878 secunde