Biserică nouă pentru locuitorii din Medgidia

353
3

Articole de la același autor

La Medgidia, a avut loc, ieri, dezbaterea publică privind introducerea unui teren în intravilan și PUZ pentru construirea unei biserici noi sub hramul "Nașterii Maicii Domnului".
Lăcașul de cult urmează să fie amplasat în zona Orașul Nou, din municipiul Medgidia. Locuitorii prezenți la dezbatere au fost de acord cu propunerea de construire a unei biserici în zona Orașul Nou, în condițiile în care atât bătrânii, cât și ceilalți locuitori din cartier se deplasează până în centru, unde este cea mai apropiată biserică.
Dezbaterea a fost prezidată de primarul Marian Iordache, care a prezentat publicului etapele ce sunt necesare a fi parcurse până la realizarea noii biserici.
"Am identificat terenul, iar în ședința de consiliu de săptămâna viitoare vom face inventarierea lui și vom emite un studiu de oportunitate pentru ca pe acest teren să se construiască biserica, după obținerea autorizațiilor necesare", a spus Marian Iordache.
În zona Orașul Nou, sunt aproximativ o mie de familii care vor fi îndemnate de preoți să contribuie, după propriile puteri, alături de autorități, la clădirea propriu-zisă a lăcașului de cult de care vor aparține.


Comentează știrea

mucianu
6 aprilie 2012
teren

proprietarul terenului este Administratia Domeniilor Statului,nu Primaria Medgidia.alta minciuna marca marean.cum poti sa construiesti pe altuia ?nu poti!doar fraierii mai cred inca minciunile candidatului pnl.oare psd ce candidat va avea? mare surpriza ptr marean !

iasar
6 aprilie 2012
ajunge cat am fosr mintiti

iordche ajunge cat ai mintit toata medgidia crezi ca mai merge cu vrajeli din astea de campanie so crezi tu.

vera
6 aprilie 2012
Minciuna e sfanta

Of Doamne cat mai mint cei ce sunt la conducerea orasului, au pus un preot sa mearga pe la usile oamenilor sa zica , ca Moinescu e impotriva acestui proiect, cum poate crede asa ceva cand dl Moinescu a pus piatra de temelie la 4 din cele 6 biserici ale orasului. Minciuna e sfanta si folosita pana si in treburile sfinte. Rusine, Iordache nu are frica celui Atotputernic.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4817 secunde