Bogdan Aurescu: Alegeți votul prin corespondență, vă protejează sănătatea

230
Bogdan Aurescu: Alegeți votul prin corespondență, vă protejează sănătatea - votposta1758x426-1602864878.jpg
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis, vineri, un mesaj românilor cu reşedinţa sau domiciliul în străinătate, îndemnându-i să se înscrie pentru a vota prin corespondenţă la alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie. Șeful diplomației române subliniază că această metodă de vot este una simplă, care protejează sănătatea alegătorilor, potrivit Digi24.


Mesajul este transmis cu şase zile înaintea termenului limită de înscriere pe platforma www.votstrainatate.ro.


Potrivit site-ului AEP, până vineri, la ora 17:00, se înregistraseră pentru votul prin corespondenţă aproape 24.800 de români din afară, informează Agerpres.


„Vă asigur că şi de această dată Ministerul Afacerilor Externe va depune în continuare toate eforturile care ne stau la îndemână, potrivit competenţelor noastre legale, în circumstanţele actuale, pentru a ne asigura că toţi cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate care doresc să participe la acest proces electoral vor putea să o facă în condiţii de siguranţă”, promite șeful diplomației române.


Totuși, Bogdan Aurescu subliniază că votul prin corespondenţă este „o modalitate simplă, eficientă”, care protejează sănătatea alegătorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2154 secunde