BPL al PDL Constanța cere demisia lui Chiru

690
11
BPL al PDL Constanța cere demisia lui Chiru - img2012061701105-1339937957.jpg

Articole de la același autor

Biroul Permanent Local al PDL Constanța s-a întrunit, duminică, în ședință statutară pentru a analiza modul în care a fost concepută și implementată strategia de campanie, precum și rezultatele electorale. După dezbateri, s-a decis prin vot, în unanimitate, ca scorul obținut impune dizolvarea Biroului Permanent Județean și solicită totodată demisia președintelui Organizației Județene, Gigi Chiru. Potrivit comunicatului, motivele pentru care BPL a luat această decizie sunt: "procentul dezastruos în alegeri și a încălcării, în mod repetat, a deciziilor statutare ale Organizației Municipale, construirea și implementarea unei strategii total diferite de strategia decisă statutar de Organizația Municipală PDL Constanța și efectuarea unei campanii sub altă siglă decât cea a partidului, asumarea unor poziții publice în numele organizației".

În consecință, Biroul Permanent Local a decis convocarea unui Consiliu de Coordonare Local ce va avea loc duminica viitoare, de la ora 10:00. În cadrul acestei întrevederi se vor discuta și hotărî cele menționate mai sus.

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
candidatul perdant
17 iunie 2012
galceava politicianistilor

Manevra inutila si tardiva.Ambele organizatii sunt compromise din cauza lipsei de colaborare si de competenta.Si la judet si la muncipiu sa se procedeze la demisia presedintilor si membrilor BPJ si BPL.Ambele organizatii nu au fost preocupate decat de untocmirea listelor de candidati pentru functiile de consilier si au tratat cu nepasare organizarea campaniei electorale.Cand sunt conditii normale,orice baba este buna sa conduca.Acum era momentul ca PGL sa demonstreze ca stie sa lupte cel putin pentru a salva demnitatea si prestigiul partidului,

sergiu
17 iunie 2012
... Chiru

Acest demagog numit chiru,nu-si va da demisia niciodata.Demisia este un act de onoare,iar unui om care n-are onoare si chiar daca-i ceri demisia nu si-o va da.chiru trebui fugarit din PDL pana nu-l va distruge de tot.

Yty
17 iunie 2012
Esecul numit Stavrositu

Organizatia Constanteana a fost facuta praf de aceasta femeie distructiva, din pacate daca se confirma candidatul Chiru din 2011 erau sanse mari dar aceasta tanti nenorocita si pe langa problema Stavrositu a distrus tot cu imbarligaturile si declaratiile ei belicoase. Oameni buni scapati de ea ca o sa va nenoroceasca de tot

bobo
17 iunie 2012
fiti uniti nu mai lucrati atat pentru psd si pnl, sustineti-l pe chiru are potential,

daca in campania electorala cati sunteti la masa asta eram scapati de mazare, asa l-ati lasat singur, iar voi ceilalti v-ati luat tainul de la mazare si palaz. RUSINEEE fiti uniti acum nu va mai certati, chirul ca persoana si om politic poate sa schimbe PDL Constanta, schimbari ce pot da rezultate extraordinare daca se incepe munca de acum. Solutia nu e schimbarea ci unirea dvs. in atingerea obiectivelor= mazare JOS.

bobo
17 iunie 2012
fiti uniti nu mai lucrati atat pentru psd si pnl, sustineti-l pe chiru are potential,

daca in campania electorala erati activi cati sunteti la masa asta, acum eram scapati de mazare, asa l-ati lasat singur pe chiru, iar voi ceilalti v-ati luat tainul de la mazare si palaz. RUSINEEE fiti uniti acum nu va mai certati, chirul ca persoana si om politic poate sa schimbe PDL Constanta, schimbari ce pot da rezultate extraordinare daca se incepe munca de acum. Solutia nu e schimbarea lui chiru, ci unirea dvs. in atingerea obiectivelor= mazare JOS.

Pdl-ist
17 iunie 2012
Stavrositu - locul ei pe centura politicii

Domnul Chiru este rugat maine sa o dea afara pe aceasta tanti fara regrete ca nu pierde nImica........si sa stie nu o mai votez dacă va mai candida pe undeva si nici altii nu o vor mai face ca a dovedit e o piaza rea pentru PDL

Ready to
17 iunie 2012
Stavrositu si asa zisul ei bpl

Sa ne lase Stavrositu si sa dispara unde vrea ea ca ne-am saturat de ineptiile ei zilnice si Chiru sa o zboare din functia de la municipiu e slaba si nepregatita pentru aceasta functie plus nu s-a implicat in campania pdl-ului ea fiind mai mult cu Palas si unpr

varro
17 iunie 2012
chiru afara

un gest corect si curajos al bpl. chiru trebuie sa plece. a distrus partidul cu gasca lui de oportunisti care si-au cumparat locurile de consilieri locali si judeteni.

9. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

alegator
17 iunie 2012
O proasta

Aceasta machedoanca proasta care nu stie nici macar ca BPL se subordoneaza BPJ,nu face alceva decat sa bage intrigi intre oameni ceea ce a facut mereu,atata venin cat are tanti asta frustrata nu am vazut la alcineva,trebuie sa o dati afara de urgenta si sa faceti liniste in partid,tinand cont ca ea i-a facut campanie machedonului de Palaz,asta da motiv sa o executati.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6085 secunde