În ciuda crizei

Bugetul Constanței, în creștere în 2011

666
Bugetul municipiului Constanța pentru 2011 a fost estimat la suma de 621.929 mii lei. Așa cum apare pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, este vorba, însă, doar de o propunere pe marginea căreia constănțenii își pot exprima opiniile, cu valoare de recomandare, până cel târziu anul viitor, de Sf. Ion.
Pe site-ul Primăriei Constanța a fost afișată zilele trecute propunerea de buget pe anul 2011. Dacă pentru 2010, administrația locală a adoptat un buget de venituri și cheltuieli ce însuma 515.250 mii lei, pentru 2011, a fost prevăzută suma de 621.929 mii lei. Potrivit notei de fundamentare, întocmită de directorul executiv al instituției, Marcela Frigioiu, impozitele și taxele locale vor avea același cuantum ca și în 2010, cu câteva excepții generate de modificările Codului Fiscal din ultimul
an.
În ceea ce privește fundamentarea sumelor defalcate din bugetul de stat pentru bugetele locale, estimările au avut la bază sumele primite în anul 2010, așteptându-se în acest sens hotărârile prin care vor fi repartizate sumele pentru 2011.
Și chiar dacă sunt unele rubrici incerte, la care nici măcar estimativ nu s-au putut stabili niște cifre, acțiunile cu caracter social vor ocupa și anul viitor "o pondere semnificativă în cadrul bugetului local", după cum se menționează în aceeași notă de fundamentare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Decembrie 2010
Stire din Politică-Administrație : Primarii au ascuns terenurile
Pagina a fost generata in 1.6932 secunde