Bugetul Municipiului Medgidia, aprobat în ședința Consiliului Local

282
Bugetul Municipiului Medgidia, aprobat în ședința Consiliului Local - medgidia2-1582219040.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Medgidia s-au reunit, recent, în cadrul ședinței ordinare a lunii februarie. Pe ordinea de zi, au fost înscrise 10 proiecte de hotărâre. 


Cu excepția proiectului privind constituirea dreptului de superficie cu titlu gratuit asupra terenului în suprafață de 1188 mp situat în Medgidia, str. Viilor nr. 22+22A, identificat cadastral cu nr. 108271, înscris în carte funciară cu nr. 108271, aflat în domeniul privat al municipiului Medgidia, în favoarea Bisericii Penticostale Betleem, în vederea construirii unui centru social și a unei case de rugăciuni care a fost retras de pe ordinea de zi de către inițiator, toate celelalte nouă proiecte au fost admise. 


Astfel, printre altele, aleșii au aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea formulării unei solicitări de preluare a unui bun din domeniul public al județului și administrarea Consiliului Județean Constanța în domeniul public al municipiului Medgidia și administrarea Consiliului Local Medgidia. Este vorba despre terenul liber de construcții - extravilan în suprafață de 12,22 ha - tronson III drum de centură, în vederea efectuării de către administrația publică locală a tuturor demersurilor pentru realizarea de investiții privind îmbunătățirea și reabilitarea infrastructurii edilitar urbane a unității administrativ-teritoriale. 


Consilierii locali au aprobat și lista de priorități pentru repartizarea locuințelor de tip A.N.L. în municipiul Medgidia pentru anul 2020. Locuințele care vor deveni vacante în anul în curs se vor repartiza solicitanților în ordinea stabilită prin lista anuală de priorități, care include 19 dosare eligibile. 


XXX 
În ședința lunii februarie, a fost aprobat și proiectul de hotărâre privind bugetul de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia pentru anul 2020. Potrivit reprezentanților administrației publice locale, bugetul este structurat pe două părți, de funcționare și dezvoltare, din care 49% reprezintă bugetul de dezvoltare. Bugetul de funcționare este de 185.133.245 lei, din care 61.452.444 lei reprezintă veniturile proprii. Cheltuielile totale sunt 186.497.597 lei, diferența provenind din excedentul bugetar de anul trecut. Bugetul de dezvoltare este structurat astfel: total venituri - 90.916.010 lei, total cheltuieli - 90.916.010 lei. 
De asemenea, a fost aprobat și proiectul de hotărâre privind bugetul Clubului Sportiv Medgidia pentru anul 2020. Bugetul Clubului Sportiv Municipal pentru anul în curs este de 4.943.000 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3073 secunde