Calapod demisionează din funcția de președinte al PDL Năvodari

703
3
Calapod demisionează din funcția de președinte al PDL Năvodari - numiredirectoriprefecturatudorel-1339535292.jpg

Articole de la același autor

Potrivit unui comunicat emis ieri de organizația locală a PDL Năvodari, președintele filialei, Tudorel Calapod, va demisiona din funcția deținută la nivelul Biroului Permanent Local (BPL).

Decizia vine ca urmare a scorului înregistrat de PDL Năvodari la scrutinul din 10 iunie.

Potrivit democrat-liberalului, mesajul electoral al echipei PDL Năvodari nu a fost perceput corect de locuitorii orașului, care au decis să meargă pe mâna PSD.

"Decizia mea este un gest de onoare. Din păcate, mesajul nostru electoral nu a fost recepționat în mod corect de cetățenii orașului, fapt ce a fost sancționat la scrutinul de duminică. Consider că este necesară o reorganizare a filialei locale democrat-liberale și îi invit pe colegii mei să refacă acest partid. Eșecul suferit mă motivează în activitatea mea viitoare. Le mulțumesc tuturor celor ce au stat alături de mine și de PDL!", este mesajul transmis de Tudorel Calapod.

În text se menționează faptul că BPL al PDL Năvodari să se va întruni în perioada următoare pentru a desemna un președinte interimar și pentru a declanșa procedura statutară de alegere a unei noi conduceri. În încheierea comunicatului reprezentanții PDL Năvodari mulțumesc "tuturor cetățenilor care au înțeles să-și exercite dreptul democratic al votului, indiferent de opțiunea electorală a acestora". 

Comentează știrea

13 iunie 2012
Hotul de Calapod

Du-te si spanzura-te lepra ca decat functi ai vrut de la partidul asta , te-a facut si primar si director si tu lepta imputita ai facut doar hotii si dansuri ! ai vazut cata treaba a facut Matei in oras in opozitie ? ai vazut cata lume il iubeste si il apreciaza si nu se ia dupa minciunile tele ? acum vtri sa ramai consilier local pe munca partidului , sa ne mai faci odata de rahat cand o sa fi condamnat ? reclami peste tot pe Matei dar tu mai ai putin si intri inauntru prostule ! :))

navodaru
13 iunie 2012
esec si alegeri

Om de onoare si de caracter.Si la org.PDL judet si municipiu ar trebui organizare alegeri.

Fonduri UE
13 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4333 secunde