Călin Popescu Tăriceanu: "Mi s-a propus să preiau conducerea PNL"

276
3
Călin Popescu Tăriceanu:

Articole de la același autor

Copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, că au existat "numeroase încercări" pentru a convinge formațiunea pe care o reprezintă să se ralieze unei "așa-numite formule de centru-dreapta" și că i s-a propus inclusiv să preia conducerea PNL.

"Pot să vă confirm că, într-adevăr, au fost numeroase încercări de a fi convinși să ne raliem unei astfel de formule, așa-numita formulă de centru-dreapta. Pentru acest lucru, ofertele au început ca la licitație. Ni s-a oferit din ce în ce mai mult, doar, doar ne-or convinge să acceptăm. Pentru mine, reunificarea mișcării liberale nu este un lucru care să mă lase indiferent, mi s-a propus chiar să preiau conducerea PNL. Eu cred că PNL are nevoie, înainte de orice, de o clarificare ideologică. Astăzi, pentru toată lumea, inclusiv pentru PNL, trebuie să fie clar că orice opțiune politică trebuie să plece de la voința electoratului. Nu îmi schimb poziția și atitudinea și nu voi face concesii acolo unde nu este nevoie. Aceste propuneri care au venit din partea PNL nu le putem lua în considerare din aceste motive", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu. 

Comentează știrea

DODO
17 decembrie 2016
ha ha ha !

si lui Antonescu i s-a propus sa fie presedinte si fraierul a pus botul

MIHAI
17 decembrie 2016
CALIN - FILE DE POVESTE

Activitate si cariera a lui Tariceanu zis si " inima zburdalnica " demonstreaza faptul ca in democratie fiecare cetatean poarta in raniță bastonul tuturor posibilitatilor . Ca sa parvii de la meseria de foto - model la cele mai inalte functii in stat , trebuie sa ai parte de multe calitati . In priml rand sa te tragi dintr-o familie de greci . Apoi sa ai calitati virile deosebite pentru a putea avea 5 neveste . Mai trebuie sa fii automobilist si motociclist pentru a alerga repede de la PNL la PNL - Aripa Tanara , ca sa revii la PNL , sa treci prin Conventia Democrata, Partidul European Liberal Democrat , Alianta DA si in sfarsit sa ajungi un aliat de nadejde a PSD infiintand ALDE , dupa ce acest partid de stanga l-a ajutat pe Calin cel frumos sa obtina functiile si sa faca o avere de 15 milioane de dolari . Ca om politic se poate mandri printre altele cu achizitionarea a 10 milioane de actiuni Rompetrol , pe care le vinde cu profit dupa ce a ajuns premier . A facut avere muncind zi si noapte pentru patrie devenind actionar la BRD, Banca Transilvania si cele trei SIF - uri ( 2,3 , 5 ). A fericit poporul atunci cand in ajunul crizei financiare , a reusit sa " duduie " economia si cu cele doua miliarde de euro rezultati din privatizarea BCR si introducerea taxei de inmatriculare , a crescut numarul de salariati la stat , a majorat salariile acestora , si a dublat toate cheltuielile bugetare . In 2014 Tariceanu demisioneaza din PNL si infiinteaza Partidul Liberal Reformator , partid apropiat PSD si in opozitie cu PNL - Crin Antonescu . In sfarsit , cu ajutorul PSD , PC si UDMR este ales presedintele Senatului . Vedeti cum este posibil ca din foto - model sa ajungi politician - model ? Putea oricare dintre noi sa faca la fel , dar lipsiti de calitatai ne-am multumit sa ramanem in turmă ca sa ne pastoreasca ALDE Tariceanu .

PICTORUL SEVER. I.
18 decembrie 2016
ASTA-I ROMANIA

ACEST PERSONAJ ESTE CEA MAI ABILA CURVA POLITICA DIN ROMANIA. AM SPECIFICAT ROMANIA PTCA INTRO TARA CIVILIZATA NU AR FI AVUT NICIO SANSA.DECI PNL PROPUNE UN PSD-IST CARE SE ASCUNDE DUPA ALDE, SEFIA PARTIDULUI. MAI CLAR PNL=PSD. TARICEANU ZIS IN PARTICULAR "CUCHI" CAND O SA CADA O SA FACA MARE ZGOMOT. PNL ESTE GATA LA ORICE ALIANTA NUMAI SA NU PIARDA BUCATICA DE CIOLAN CARE IA MAI RAMAS.SA LE FIE RUSINE ,DAR CE SA FACEM? DEVINE LOGIC CA UN PARTID DE CURVE SA AIBA IN FRUNTE O MATROANA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3223 secunde