Călin și Ioana Popescu-Tăriceanu divorțează

703
Călin și Ioana Popescu-Tăriceanu divorțează - calinioanatariceanupoezicecom-1313760069.jpg
Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu și soția sa Ioana au decis de comun acord să divorțeze și roagă presa să le fie respectată nevoia de intimitate în această perioadă.
"Călin și Ioana-Popescu Tariceanu anunță oficial decizia de a divorța de comun acord și roagă presa din România să respecte nevoia de intimitate în această perioadă", se arată într-un anunț al celor doi remis, vineri, agenției MEDIAFAX.

În același comunicat, Călin și Ioana-Popescu Tariceanu menționează că "anunțul este făcut public cu intenția de a evita speculațiile de orice natură" și că "nu vor fi făcute comentarii ulterioare divorțului".

Ioana Tăriceanu are 34 de ani și este a patra soție a lui Călin Popescu Tăriceanu. Ei au împreună un băiat, născut cu câteva luni înaintea căsătoriei civile, care a avut loc în anul 2003, la Budapesta. În 2004, ei s-au căsătorit și religios.

În 2007, înaintea concertului Rolling Stones de la București, Tăriceanu, care la acea vreme era premier, a avut o întâlnire cu membrii trupei, în cortul acestora de la Stadionul Național. Surse apropiate organizatorilor relatau atunci pentru MEDIAFAX că membrii trupei Rolling Stones au ținut să îi transmită lui Tăriceanu admirația lor pentru soția acestuia, despre care au spus că este "foarte frumoasă".

Ioana Tăriceanu este absolventă a Facultății de Drept, iar în ianuarie 2008 a depus jurământul ca notar public. În toamna anului 2007, ea fusese declarată admisă la concursul pentru ocuparea postului de notar public, ocupând poziția a treia, cu media 9,60. Ioana Tăriceanu este și președintele Fundației "Copii Sănătoși".

Două dintre fostele soții ale lui Tăriceanu i-au păstrat numele după divorț.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2815 secunde