Candidații PNL la europarlamentare vor fi stabiliți la Congresul din martie

355
Vicepreședintele PNL Victor Paul Dobre a declarat, vineri, la Galați, că partidul își va anunța lista finală a candidaților pentru alegerile europarlamentare la Congresul Extraordinar din luna martie, transmite corespondentul NewsIn.
"Există un calendar stabilit în interiorul PNL-ului. La europarlamentare există o listă națională. Urmează, probabil, ca în momentul Congresului să se aprobe lista candidaților. Nu știu dacă va fi în ordinea de pe listă sau în ordinea alfabetică. Urmează să mai discutăm", a afirmat vicepreședintele liberal Victor Paul Dobre.
Între timp, potențialii candidați își vor putea depune dosarele la partid, acestea urmând a fi analizate de o comisie condusă de vicepreședintele PNL, Crin Antonescu. "În perioada imediat următoare, toți cei care doresc din PNL să candideze își vor depune dosarele de candidaturi. Este o comisie centrală condusă de Crin Antonescu, care le va analiza și va face propuneri forurilor de conducere ale partidului", a spus Dobre.
Agenda Congresului este, în mare, cunoscută. "Vor fi o serie de modificări la statut, se vor realege organele de conducere centrală, dar lucrul cel mai important va fi, cred eu, stabilirea strategiei PNL pentru perioada următoare, având în vedere că este un an electoral extrem de interesant. Pe 7 martie va începe calendarul electoral pentru europarlamentare, pe 7 mai va începe campania electorală și pe 7 iunie sunt alegerile europarlamentare, urmând ca, probabil, la sfârșitul lunii noiembrie sau începutul lui decembrie, cum va stabili Guvernul, să fie alegerile prezidențiale", a afirmat, vineri, Victor Paul Dobre.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7785 secunde