Case noi pentru locuitorii din Medgidia

276
1
Administrația locală din Medgidia intenționează să creeze o zonă de locuințe cu funcțiuni complementare în extravilanul municipiului Medgidia, pe parcela nr.A43/5.


În acest sens, primarul Marian Iordache a explicat că acest teren va fi dezmembrat în 59 de loturi pe care se vor construi locuințe individuale, cu suprafața de circa 400 mp fiecare, și trei loturi pentru crearea drumului interior. Mai exact, în vederea executării acestor construcții, se va scoate terenul din extravilan și se va introduce în intravilan. 

"Această parcelă a devenit atractivă din punct de vedere imobiliar prin poziția pe care o are în planul localității, în prelun-girea intravilanului municipiului Medgidia, între DN 22C și DJ 224, brăzdată de drumuri de exploatare interioare și de contur. Interesul investitorilor pentru această zonă a fost potențat și de dezvoltarea autostrăzii București-Constanța, care va duce la reducerea traficului pe DN22 C, drum limitrof terenului studiat", a spus edilul Marian Iordache. 


Comentează știrea

Marian
25 septembrie 2012
Casa?Perfect!Dar de munca?Parcul Industrial pe cind?

Toate bune si frumoase dar cu ce intretinem familia si casa?Astia incep casa construind acoperisul......Daca nu ai de munca se duce naibii totul...Numai la romani este veselie la pomana si ajutoare sociale....Da-ti de munca !Faceti Parcul Industrial Medgidia!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3666 secunde