Monica Macovei:

"Câștig Președinția, nu discut despre a nu o câștiga"

135
1

Articole de la același autor

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat independent la Președinție, a declarat, ieri, că este sigură de reușita sa în alegerile pentru Cotroceni și, de aceea, nu se gândește la vreun partid politic spre care s-ar putea îndrepta după scrutin.

"Câștig Președinția, nu discut despre a nu o câștiga. Eu voi fi singurul președinte independent pe bune, pentru că restul și-au dat demisia după ce au devenit președinți", a spus Monica Macovei, într-o conferință de presă.

Ea a adăugat că are un program electoral original și, deși unii îl consideră "excepțional", conține idei de normalitate.

"Tot ce este în programul meu este original, în sensul că nu am copiat de nicăieri și că acestea sunt idei firești și normale pentru o societate. Multă lume a spus că ele par excepționale, dar eu vreau să spun că ele sunt normalitatea, numai că în România nu avem normalitate de 25 de ani. Nu candidez pentru funcția de premier, care este numit de președinte, dar ca președinte trebuie să știi unde vrei să duci țara ta, unde vrei să ajungi peste 5 ani, peste 10 ani și trebuie să știi ce vrei în fiecare domeniu", a declarat Macovei. 

Comentează știrea

bleberry
15 octombrie 2014
baba se vrea presedintele Romaniei

Dute tu si te culca.Altceva nu vrei ??Numai presedentie ai in capul ala patrat??

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3205 secunde