Cât a costat, din bani publici, referendumul lui Nicușor?

533
8
Cât a costat, din bani publici, referendumul lui Nicușor? - claudiuiorgaplaz6-1320665506.jpg

Prefectul Claudiu Iorga Palaz a declarat astăzi că CJC trebuie să plătească în jur de 5 miliarde de lei pentru paza necesară la referendum, sumă care se adaugă celor 20 de miliarde deja necesare organizării acestuia.

Pentru paza secțiilor de votare și a buletinelor de vot au fost mobilizate echipe de polițiști, jandarmi, lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și polițiști de frontieră.


Comentează știrea

Constantean
7 noiembrie 2011
Nu este a lui Nicusor

Referendumul nu este a lui Nicusor, ci este popular si a fost organizat pt consultarea populatiei intr-o problema majora. Rezultatul lui este ca 95% dintre constanteni vor ca judetul sa ramina neschimbat, iar referendumul este valid pt ca este votat de mai mult de jumatate din populatia Constantei dupa recensamant, ca asa puteam pune votantii din 1990, din cei de pe listele electorale 10-15% nu mai exista cf recensamantului, deci nu trebuie luati in considerare.

Lenuta
7 noiembrie 2011
referendumul

Da asa gindesc unii dar referendumul este al nostru ,ar trebui sa stim ce dorim in viata sa nu amestecam politica cu NOI sintem,am fost si vrem sa raminem Dobrogeni. DAR speram sa se ia dupa numarul persoanelor care au fost la recesamant nu dupa liste unde au fost oameni decedatii de ani ,s-au oameni care nu mai sint in tara de f mult timp.

Nicu
7 noiembrie 2011
Constantene(nr.1)

Cu "ingineria politica" stai bine,mai prost stai la aritmetica.E greu sa faci socoteli cu procentele astea,te incurci in ele.Dupa capul tau,95% din 45% =95% E greu taica.Socoteli de genul asta a facut si "inginerul" Mazare.Mazare spune ca a castigat alegerile locale din 2008 cu un procent de 70%.In 2008 prezenta la vot a fost de 46%(aproximativ) din care pentru Mazare au votat 69%.Tema pentru acasa:cati constanteni l-au votat pe Mazare ? Raspuns:70%(dupa calculele tale)

PQ
7 noiembrie 2011
Referendum=circ

Pt. "Constantean" atat de majora a fost problema ca s-au prezentat la vot doar 43%.PSD a prelungit orele de votare,campanie agresiva rau si tot degeaba, acum ati gasit alta chichita cum ca referendumul e valabil conform recensamantului pai bai comunistilor cat credeti ca mai merge cu manipularea asta ? @Lenuta, da referendumul e al nostru dar voi astia 43% care defapt sunteti vreo 40% ca doar nu au votat toti "NU", trebuie sa va supuneti majoritatii care a considerat ca referendumul nu-si are rostul. Nu aducem scuze de genu oameni decedati ca intretimp altii au implinit 18 ani si au drept de vot cum si altii s-au intors de afara si au votat asadar cu orice calcule ati face populatia cu drept de vot nu cred ca a scazut cu 7% din 2002 pana acum...Dar astea sunt baliverne psd-iste de care se pare cel putin Constanta e satula!

cetatean
7 noiembrie 2011
chemare la urne=bani cheltuiti aiurea

Pentru reabilitarea podului IPMC s-au facut ambitii prostesti (sa ne demonstreze noua, constantenilor, ce rea si haina este puterea centrala) si nu s-au gasit 4-5 mil euro, suma sacrificata pentru o "pseudo-consultarea" inutila.

europeanu
7 noiembrie 2011
@nr.1

Lasand la o parte faptul ca postezi din curtea porcului intersectat trebuie sa stabilim ceva.Referendumul a fost facut nu de fraierii ce-au votat ci de purcelusul bolnav de spondiloza din cauza ca ii e frica sa nu-i ajunga poponetul la Poarta Alba.

Fara culoare politica
7 noiembrie 2011
Pt toti postacii politici PDL

Cand vad oameni asa de indoctrinati politic ma apuca durerea de cap, bine ca ati ramas putini sunteti printre cei 5% care au votat da la referendum. Bineinteles ca tr luat in considerare recensamantul curent , doar nu o sa luam datele din 2002 si dupa el vreti nu vreti peste 50% din populatie a votat sui sunt real 50%(din recensamant) Chiar daca veneau si ceilalti vreo 45% tot asa ar fi fost procentul, pt ca nu se vrea desfiintarea judetului e clar. La alegeri desteptule Nicu vei vedea spulberat acest partid care guverneaza asa de idiot tot 5% va lua. Eu nu voi vota cu nimeni, dar asa guvernare idioata nu am mai avut de pe vremea lui Ciorbea si Constantinescu.

Nr. 8
7 noiembrie 2011
@ Nr 7

Te-ai suparat Rex ?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3559 secunde