Claudiu Palaz:

"Cât am fost în UNPR eram sfătuit să nu mă mai leg de Mazăre"

2024
17
Fostul prefect, Claudiu Palaz, a comentat decizia UNPR de a forma o alianță cu PSD, menționând că este convins că la nivel local au fost purtate astfel de discuții încă înainte de campania electorală.

Deși președintele organizației UNPR Constanța, George Lipoveanu, spune că nu a luat legătura cu liderii PSD din județ, "pe care nu îi cunoaște personal", Palaz afirmă că aceste declarații sunt departe de adevăr.

"Acum s-a dovedit cum stau lucrurile. Este evident că dacă nu mă excludeau din partid, plecam eu oricum. N-aș fi putut să accept coabitarea cu Mazăre și cu PSD Constanța, o grupare care nu face nimic în interesul cetățenilor", a declarat Palaz.

"Dacă ai principii, vezi-ți de treabă"

Întrebat dacă a fost abordată la nivel de partid tema unei eventuale alianțe în perioada în care încă era membru UNPR, Palaz a replicat: "Normal că au existat. În perioada campaniei electorale mi s-a spus de ne-numărate ori să nu mai fiu așa agresiv cu Mazăre pentru că nu se știe ce se întâmplă până la toamnă. De fapt, acesta a fost și motivul pentru care am fost dat afară, din cauza principiilor mele. Când mergeam la ședințele de partid și îmi dădeam cu părerea, mi se spunea: «Dacă ai principii, vezi-ți de treabă». Vă dați seama de ce am fost eu dat afară și ei spun că m-au dat afară pentru că i-am tras în jos. A râs toată Constanța de ei când a declarat Lipoveanu că dacă nu era Palaz, ar fi obținut un procentaj mai bun. Acum este absolut clar că motivul pentru care am fost dat afară este legat de convingerile mele. Eu nu aș fi acceptat niciodată o alianță cu PSD".

"Sigur au vorbit înainte, altfel nu mă invalidau ca și consilier"

De altfel, spune Palaz, excluderea sa din par-tid și invalidarea ca și membru al Consiliului Local Municipal a fost, cel mai probabil, nego-ciată la nivelul conducerii celor două partide.

"Vă dați seama că au discutat înainte. Nu cred balivernele spuse de Lipoveanu cum că nu îi cunoaște pe Mazăre și Nicușor. Dacă era așa, comisia de validare nu ar fi avut niciun motiv să ia această decizie în ceea ce mă privește. S-a discutat înainte și, în mod cert, conducerea PSD Constanța a luat legătura cu cea a UNPR", a spus Palaz.

Cu privire la modul în care va afecta sau ajuta această alianță partidul din partea căruia a candidat la alegerile locale, Palaz a răspuns scurt: "O să vadă ei!".

Reamintim că fostul prefect, Claudiu Palaz, a fost exclus din UNPR ca urmare a unei decizii luate de Biroul Județean în data de 3 iulie. La momentul respectiv, liderul UNPR a declarat că hotărârea a fost luată ca urmare a atitudinii individualiste manifestată de Palaz din campanie. Fostul prefect s-a apărat spunând că a adus un procentaj bun partidului și că nu cunoaște motivele reale pentru care a fost dat afară. Zilele trecute Lipoveanu a declarat că, deși la nivel central s-au pus bazele unei alianțe între Partidul Social Democrat și Uniunea Națională pentru Progresul României, pe plan local nu au fost purtate, încă, astfel de discuții. 

Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
slea
17 iulie 2012
Cene a fost ''EPURASUL''?

Am impresia ca dumneata ai fost ''epurasul'' care a mancat voturile, ca Mazare sa nu piarda alegerile.Urat sa vinzi un oras de dragul a ce....? Prea tipai tare despre Chiru ca ar fi . Daca ai facut asta... e mai mult decat grav.

Ion
17 iulie 2012
Lasa-ne Palaz!!t

Toata campania ai dat in Chiru care cu adevarat a fost cel care s-a luptat cu Mazare...nu te mai ascunde cu balivernele astea ca nu tine si ti-ai luat si aliati care iti tineau isonul gen mihai petru sau Stavrosita...lasa vrajeala nu mai tine

chiralina
17 iulie 2012
principii

Daca aveai principii,dle Palaz,nu te duceai la UNPR. Te-ai compromis definitiv .

un alegator
17 iulie 2012
Esti caraghios

Toata campania ai dat in domnul Chiru ca si cand asta era tema ta crezand ca noi suntem prosti si nu ne prindem. Te-au folosit ca pe o carpa si acum au uitat de tine . Daca asa ai facut dupa capul tau vai de capul tau.

lipoveanu,o mizerie umana
17 iulie 2012
lipoveanu,un habarnist

acest habarnist oportunist,care se crede mare sef de partid surogat este plin de invidie,rea-credinta,ura si venin.acest individ este foarte complexat si frustrat.bai tigane,nu vei ajunge niciodata la nivelul lui Palaz,oricate decizii ai lua tu.mizeriile umane vor fi excluse intr-o zi DEFINITIV !

dan
17 iulie 2012
vai de capul tau

monser, mare secatura mai esti. te-ai bagat sa-i faci jocurile lui Mazare prin raspandirea voturilor la cati mai multi candidati.

Unul sugrumat de pretul apei
17 iulie 2012
Palaz tradatorul

Tu ai fost pe tot parcursul campaniei electorale un tradator, ai fost curva celui mai ridicol, scirbos si degenerat mintal primar care au fost vreodata in Romania. Daca USL o sa iasa prost in Constanta la alegerile din toamna, va fi din cauza celor doua canalii care ne-au nenorocit cu pretul apei, fasolea drogata si porcul betiv.

Constantean
17 iulie 2012
referendum

Eu nu l-am votat pentru ca a facut tot posibilul sa saboteze referendumul in care eram intrebati daca vrem noua impartire teritoriala. Ca un prefect sa impiedice populatia sa isi spuna parerea, sa faca presiuni sa nu se duca lumea la vot sa isi exprime o opinie, oricare ar fi ea, doar pentru ca asa i-a trasat Basescu, era un semn ca niciodata nu va lasa constantenii sa isi spun a parerea, ar fi condus orasul de unul singur, ca si Base tara.

metin cerchez
17 iulie 2012
mai ti minte in 2008 cind psd era la guvernare cu pdl-ma rugai sa vorbesc cu echipa sa te tine subprefect

erau jurist la primaria lui mihaesi-nu mergea la 2 termene consecutive ca primaria-adica noi-sa pierdem vile ,case- de sute milioane euro-cinema progresul-mafia gica slabu,dan cornel,george despina-vila pcr-lac mamaia-zizi carasimu-vila str traian linga judecatorie-si pe str eminescu linga vila lui mihaesi,ciote-galerii metropol-ai venit personal-str i g duca 30 bis,cusu-str calarasi-unde e depuata stavrositu-,bloc -acr,str n iorga colt cu ion lahovari etc-dna -sorin constantinescu te protejeaza ptr ca esti nepotul mafiotului deliorga-mafia -nita teodor,deliorga,anca nita.sorin constantinescu-dna-aveti averi de sute milioane euro din salariul la stat?dna ,sri,diicot tac-lumea justitiei.ro

florin munteanu
17 iulie 2012
de la finu fara numar

Palas ai fost si ai ramas o mare,mare jigodie dupa ce te-ai certat cu toata lumea acum te ei si de Lipoveanu, ca sa te pui bine cu Mazare

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4825 secunde