Cât se investește într-un parc de recreere în orașul Eforie

137
1
Cât se investește într-un parc de recreere  în orașul Eforie - ovidiubrailoiu-1374241765.jpg

Articole de la același autor

Primăria Eforie a semnat, vineri, 19 iulie, contractul de finanțare pentru realizarea unui parc de recreere, valoarea totală a proiectului fiind de peste trei milioane de lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătățirea factorilor de mediu și creșterea calității vieții prin realizarea unui parc de re-creere în orașul Eforie în contextul protejării mediului înconjurător și al asigurării unei dezvoltări durabile. Parcul de recreere va fi amplasat pe strada Dezrobirii în zona restaurantului Cazino din Eforie pe un teren aflat în administrația domeniului public.

"Proiectul își propune realizarea unor spații verzi acoperite de covoare florale multicolore, utilarea cu mobilier urban constituit din bănci, pergole, coșuri de gunoi, cișmele, panouri de expunere, iluminare arhitecturală pe timp de noapte cu proiectoare de lumină, realizarea de spații care să ofere variație vizuală, dar și realizarea unui ecosistem corect, crearea unor fântâni arteziene finisate cu plăci de travertin care înfrumusețează și revigorează peisajul", a declarat primarul orașului Eforie, Ovidiu Brăiloiu.

El a mai spus că valoarea totală a proiectului este de peste trei milioane de lei. 

Comentează știrea

Eforie
12 septembrie 2013
Parc

E bine ca se face un parc nou in eforie sud. Daca se reface zona aia castiga si turistii si locuitorii. Si senatoru chiru ca tot are cazinoul de linga parc. Da unde isi mai pune satana si manea saltaretele ?:))). Sper ca parcu asta nu il face fomistul ala de avram:))). Pt parcul asta nota 10 dom primar !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0744 secunde