Cătălin Predoiu: "Sunt prezidențiabilul PDL"

129
1
Cătălin Predoiu:

Articole recomandate

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că este "prezidențiabilul PDL", fiind "foarte optimist" în legătură cu candidatura sa și afirmând că nu are "nicio preocupare cu privire la cei care nu au încă încredere" în aceasta. Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferință de presă la Sibiu, dacă va rămâne singurul prezidențiabil al PDL, el răspunzând: "Sunt prezidențiabilul PDL și mă concentrez pe acest program și pe proiectul meu de țară".
Predoiu a afirmat că se bazează pe întreaga sa experiență, dar și pe meseria sa pentru a-și asuma rolul de președinte.
"Sunt foarte optimist pentru că știu ce am făcut ca ministru, știu ce am făcut în relațiile internaționale pentru România, știu că am o profesie solidă ce mă va ajuta întotdeauna să-mi servesc țara, știu că am o relație bună în țară și în afară cu oameni politici din varii familii politice. Pot să-mi asum, deci, un rol de președinte. Am foarte mare încredere că românii se vor uita cu foarte mare atenție la persoane, nu la sondaje, nu la teorii și scenarii, ci la persoane și ce au făcut ele", a afirmat Predoiu.
Întrebat dacă dezminte zvonul potrivit căruia ar putea să nu fie singurul candidat al PDL la alegerile prezidențiale, Predoiu a spus că nu a auzit un astfel de zvon.


Comentează știrea

Pdlst
27 ianuarie 2014
Alegeri

Succes dlui Predoiu ! Este un om cu o pregatire solida,jurist. Dl Antonescu este profesor de istorie,atat. Dl Predoiu a croit codurile juridice moderne. Dl Antonescu a croit o Constitutie stramba,criticata de toata lumea. Dl Predoiu munceste, dl Antonescu mai mult chiuleste. Dl Predoiu sustine condamnarea hotilor. Dl Antonescu ii sustine pe hoti. Dl Predoiu spune adevarul.dl Antonescu ascunde adevarul. Sper ca votanti sa vada aceste diferente.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : PDL amenință cu greva parlamentară
Pagina a fost generata in 0.43 secunde