CCR poate decide soarta referendumului: S-au primit listele de la Parchet. Parchetul infirmă

239
CCR poate decide soarta referendumului: S-au primit listele de la Parchet. Parchetul infirmă - curteaconstitutionala300x3000150-1344932642.jpg
Curtea Constituțională a României poate decide soarta Referendumului pentru suspendarea președintelui. Un judecător CCR a anunțat că a primit listele actualizate de la Parchet, scrie Realitatea.net.

Pe de altă parte, reprezentanții Parchetului general au declarat că nu au primit nicio solicitare din partea Curții în ceea ce privește listele electorale.

Aceeași sursă menționează că judecătorul CCR Petre Lăzăroiu, a declarat că a primit în această dimineață listele actualizate de la Parchet. În același timp, Parchetul general a anunțat că nu a primit nicio solicitare din partea CCR în ceea ce privește listele electorale și prin urmare, nu le-a trimis către judecătorii Curții.

Curtea ar putea decide în ședința de marți dacă referendumul va fi validat sau nu.

Săptămâna trecută, trei judecători de la CCR au solicitat întrunirea plenului Curții pentru a lămuri situația legată de publicarea eratei referitoare la decizia luată, în condițiile în care nu au fost consultați.

În ultima sa ședință, din 2 august, Curtea Constituțională a solicitat Guvernului ca până la data de 31 august să transmită listele electorale permanente actualizate în baza cărora s-a desfășurat referendumul din 29 iulie.

Citește mai mult… .

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9389 secunde