Ce a pregătit primarul Mihai Soare pentru locuitorii din Siliștea

540
Ce a pregătit primarul Mihai Soare pentru locuitorii din Siliștea - ceapregatitprimarulmihaisoaresil-1439395390.jpg

Articole de la același autor

Primarul Mihai Soare, împreună cu aleșii locali ai comunei Siliștea, a pregătit cea de-a XIII-a ediție a Zilelor Siliștei. Cu această ocazie, reprezentanții administrației publice locale le promit locuitorilor din cele două sate, Siliștea și Țepeș Vodă, că vor avea parte de spectacole, muzică bună și distracție pe măsură, pe parcursul a două zile, respectiv, 14 și 15 august. 


Petrecerea va începe vineri, 14 august, de la ora 18.00, cu un program artistic, în cadrul căruia se vor acorda și diplome cetățenilor care au devenit majori. Seara se va încheia cu lansarea unor lampioane. 


Sâmbătă, 15 august, în zi sfântă de sărbătoare, va avea loc hramul bisericii "Adormirea Maicii Domnului" din localitate. Astfel, după slujbă, de la ora 12.00, va avea loc o agapă creștină la Căminul Cultural din localitate. Seara, de la ora 18.00, locuitorii sunt așteptați, din nou, la diverse concursuri și jocuri cum ar fi: "căratul nevestei", "cel mai bun băutor de bere" sau "trage funia". În aceeași seară, de la ora 20.00, organizatorii promit un program spectacol cu invitați de renume, cum ar fi Maria Dragomiroiu, Ionuț Galani, Sorin Șuteu și Jean Paler. 


Pe parcursul întregii zile, se vor acorda diplome celor ce împlinesc 80 de ani. Spectacolul se va încheia la miezul nopții, cu un foc de artificii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3514 secunde