Ce bonificații acordă Primăria Mangalia pentru plata anticipată a impozitului

265
Ce bonificații acordă Primăria Mangalia pentru plata anticipată a impozitului - cebonificatiiacordamangaliaprima-1453651145.jpg

Articole de la același autor

La Mangalia, a început colectarea taxelor și impozitelor pentru anul 2016. Din această săptămână, contribuabilii pot plăti taxele și impozitele, beneficiind de o bonificație. Mai exact, până la data de 31 martie, se acordă o bonificație de 10% pentru persoanele fizice și 5% pentru persoanele juridice. 


"Precizez că, începând cu acest an, se aplică prevederile noului Cod Fiscal, aprobat de Parlament anul trecut, pe timpul Guvernului Ponta. Docu-mentul conține obligații noi, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice. Vreau să informez locuitorii Mangaliei că nu primăria a introdus aceste prevederi noi, ci fostul guvern. Noi doar suntem nevoiți să le aplicăm, conform legii. Fiind un Cod Fiscal nou, bineînțeles că există și neclarități sau interpretări. De aceea, colegii de la Taxe și Impozite stau permanent printre cetățenii care vin la ghișeu, pentru a-i consilia și a le oferi informațiile solicitate. De asemenea, pe site-ul www.mangalia.ro, precum și în Buletinul informativ, distribuit gratuit de municipalitate, au fost introduse toate informațiile pe această temă", a transmis primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu. 


În altă ordine de idei, o modificare pe care cetățenii o vor resimți constă în aplicarea noului Cod Fiscal, aprobat prin Legea nr.227/2015, prin care proprietarii de locuințe vor plăti impozit pentru terenul pe care se află construcția, iar cei care locuiesc la bloc vor plăti impozit pe teren, reprezentând cotă indiviză.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5381 secunde