Ce condiții pune Opoziția pentru a semna Tratatul Fiscal

191
1
Ce condiții pune Opoziția pentru a semna Tratatul Fiscal - bogdanniculescuduvazlansarecampa-1329400626.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz a declarat, astăzi, că opoziția va spune "da" ratificării tratatului de guvernanță fiscală dacă UE oferă garanții că fondurile pentru infrastructură destinate României nu vor fi diminuate.

Duvăz a afirmat că, în opinia PSD, România va trebui să ceară garanții Uniunii Europene că în exercițiul bugetar 2013-2020 fondurile europene destinate infrastructurii nu vor fi diminuate.

Comentează știrea

Observator documentat
16 februarie 2012
Niste ticalosi

Ce cauta in poza acest Bogdan Niculescu Duvaz care a contribuit decisiv la falimentarea societatii Steaua de Mare din Eforie Nord. La o emisiune televizata in direct cu telespectatorii a apreciat ca a intervenit la Bancorex pentru ca S.C.Steaua de Mare din Eforie Nord sa poata primi un credit de cinci miliarde lei (1994). Am intervenit telefonic si l-am intrebat cum de a fost posibil acest credit atata timp cat SC avea un patrimoniu de nici doua miliarde lei. Rspunsul il vedem astazi SC in faliment, salariati fara locuri de munca, banca pagubita, etc. Ma tot intreb pe cine mai reprezinta astfel de oameni in politica...PS la acea perioada SC beneficia de un management privat reprezentat de Gaina Cornel. Nici astazi nu se stie cati bani au fost investiti in SC si cati a dirijat in delta managerul privat.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6784 secunde