Ce cred tinerii din PDL despre suspendarea președintelui

2064
1
Organizația Județeană de Tineret a Partidului Democrat Liberal Constanța consideră că tentativa de suspendare a președintelui României, Traian Băsescu, este transpunerea în cotidian a zicalei românești, "vrabia mălai visează", vrabia fiind întruchipată de alianța conjuncturală dintre PSD și PNL iar mălaiul de forma populară a intențiilor reprezentanților social-liberali.
"Demersul cuplului de stand-up comedy, Crin Anontescu–Victor Ponta, demonstrează că singurul program al opoziției miluite este: "Jos Băsescu". În rest, niciun fel de proiect, idee sau propunere serioasă cu privire la diminuarea efectelor crizei mondiale și la evoluția pozitivă a economiei autohtone", spune Mihai Petre, președintele Organizației de Tineret a PDL Constanța.
El a mai precizat că, tandemul comediant, Antonescu-Ponta, inventează teme pentru a-și acoperi propria mizerie care nu mai încape sub preșul USL.
"Cutremurul generat de excluderea lui Mircea Geoană din PSD, problemele de funcționare din teritoriu, coroborate cu realitatea crudă că USL scade în mod constant în timp ce PDL crește în opțiunile românilor, toate acestea trebuie ascunse în spatele unei perdele cât mai groase de fum, precum încercarea de suspendare a președintelui României, Traian Băsescu. Numai că în spatele fumului se află aceiași actori care în anul 2007 au fost sancționați de majoritatea zdrobitoare a românilor: Ion Iliescu, Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, Dan Voiculescu și marionetele lor", a mai adăugat Petre.
Președintele tinerilor democrat-liberali constănțeni consideră că noua inițiativă de suspendare a președintelui Traian Băsescu, în care nu cred nici liderii USL, inclusiv parlamentari social-liberali de Constanța, demonstrează lipsa de maturitate și de seriozitate a mariajului social-liberal, precum și incapacitatea cuplului Ponta-Antonescu de a genera un proiect serios de guvernare a României.

Comentează știrea

rex
23 noiembrie 2011
urmasi perfecti ai hidoseniei

Cate idei geniale de la aceasta gasca de "tineri pd". Gandirea lor vine de la faptul ca se hranesc cu DUHOAREA IRESPIRABILA a ciudateniei hidoase de la Cotroceni.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0934 secunde