Concurs Ce mesaj a transmis Traian Băsescu la Ziua Rezervistului Militar

301
1
Ce mesaj a transmis Traian Băsescu la Ziua Rezervistului Militar - traian-1338461634.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a transmis, astăzi, un mesaj cu ocazia sărbătoririi Zilei Rezervistului Militar, în care afirmă că, în ultimii ani, s-a dovedit că societatea modernă găsește, mai cu seamă în elitele corpului cadrelor militare în rezervă și în retragere, un "nesecat izvor de valori", pregătite nu numai în domeniul militar, dar și în alte domenii ale vieții economice și sociale.

"Dumneavoastră, corpul cadrelor militare în rezervă și în retragere, sunteți considerați de către întreaga națiune ca segment socio-profesional distinct, specializat al societății, pe care fiecare stat și fiecare Armată caută să-l administreze cu deosebită grijă. S-a dovedit în ultimii ani că societatea modernă găsește, mai cu seamă în elitele corpului cadrelor militare în rezervă și în retragere, un nesecat izvor de valori, pregătite nu numai în domeniul militar, dar și în alte domenii de interes ale vieții economice și sociale românești", consideră șeful statului.

Băsescu mai afirmă că, în prezent, Armata nu mai poate fi privită doar ca o parte a istoriei românilor, ci și ca o parte a viitorului românilor.

Comentează știrea

rex
31 mai 2012
jos hidosul urat mirositor

Nenea zbanghiule nu mai vorbi ca iti pute gura.Ai vorbit mereu si am ajuns de rasul tarilor vecine si nu numai, timpul tau a trecut prea ai dezamagit multi romani care isi pusese speranta in tine, fa-ti gargara cu acid clorhidric si lasa pe altii mai tineri, mai curati si mai iubitori de romani si de Romania.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4481 secunde