Ce planuri are primarul din Medgidia pentru acest an

939
12
Primarul localității Medgidia, Marian Iordache, a prezentat în ședință publică, la biblioteca din oraș, bugetul pe venituri și cheltuieli pornind de la enumerarea priorităților locale pe anul 2012. El a adus în discuție dezvoltarea locală cu ajutorul proiectelor UE și investițiile noi pentru crearea de locuri de muncă, îmbunătățirea infrastructurii rutiere, protecția cetățenilor și a mediului, funcționarea la nivel cantitativ și calitativ superior a serviciilor publice, precum și susținerea educației, sănătății, culturii, sportului și cultelor.
"Bugetul aparatului propriu pentru anul în curs este de 15 milioane de euro, buget ce permite asigurarea cheltuielilor propuse. Proiectele acestui an cuprind modernizarea și reabilitarea spațiilor verzi, a parcului, stațiilor de transport în comun, creș-terea siguranței și prevenirea criminalității în municipiul Medgidia prin achiziționarea de echipamente specifice și amenajarea unui centru de suprave-ghere modernizare străzi. De asemenea, se va continua și finalizarea proiectului de tramă stradală, în cadrul căruia mai sunt de asfaltat două străzi, Bucovinei și Văii, precum și programul multianual defalcat pe străzi și kilometri de artere", a spus Iordache.
El a mai precizat că, în acest an, și-a propus să dezvolte și rețeaua de iluminat public.
"Locuitorii din Medgidia trebuie să știe că în planul administrației locale este inclusă și realizarea de noi capacități de producere a energiei electrice și termice, prin valorificarea resurselor energetice regenerabile: solare, eoliene și a altor resurse regenerabile de energie, și construirea, în final, a unor parcuri eoliene și fotovoltaice", a mai precizat Iordache.
În ceea ce privește bugetul local, edilul a spus că o contribuție importantă o reprezintă colectarea impozitelor și taxelor locale. În acest sens, raportat la ultimii cinci ani, gradul de colectare a crescut progresiv, ajungând, de la un procent de încasare de 43% în 2006, la un grad de colectare de 99% la sfârșitul anului 2011.
La finalul dezbaterii privind bugetul, publicului i-a fost prezentată și lista de investiții pentru anul 2012, ce se ridică la o valoare totală de aproximativ 25 milioane de lei, din care, bugetul propriu este de aproximativ patru milioane lei, iar 21 de milioane de lei reprezintă finanțarea prin Programul Operațional Regional Axa 2 – FEDR.

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
sarmachi ion
1 februarie 2012
PINOCHIO

Uimitor, in an electoral Iordache nu se mai plange de lipsa banilor ! Vorbeste despre proiecte UE si crearea de locuri de munca .Mai,Pinochio, chiar vrei sa credem minciunile astea ? In acesti 4 ani ce-ai facut ? Ai impartit averea orasului cu acolitii tai, ai facut cadouri terenuri si cladiri prietenilor care te-au ajutat in campanie si Consiliului Judetean caruia ii esti subordonat. Esti disperat ,ai si motiv pentru ca pierzi, pierzi, baiatule, si tu stii asta. In locul tau nu as mai candida ca m-as face de ras. Oricum esti de ras. Nu te mai vrem ! Ne-am saturat de tine !

claudia
1 februarie 2012
vor respect

Primarul Iordache prezinta un film science-fiction in speranta ca mai castiga bunavointa publicului. Medgidia este un oras cu un potential enorm dar sufocat de caracatita iordacheana, de acolitii si prietenii acesteia care au facut din el un oras stins, mizer si mediocru care nu mai are putere sa se ridice pentru ca il strang tentaculele imensei moluste. Un oras in care cetatenii isi vor castiga dreptul de a fi respectati si vor scapa de niste parveniti care se infrupta din averea localitatii in caare s-au nascut, si-au intemeiat familii, au visat.Medgidienii au decis sa scape de mafia usl-ista care a pus stapanire pe viata si soarta lor si a acestui oras muribund. Cetatenii sunt satui de minciunile care le debiteaza un edil imatur si plin de el.

Jeny
1 februarie 2012
Vrajelile lui Iordache

A venit vremea in care Iordache trebuie sa dea socoteala medgidienilor!!! Incearca sa ne prosteasca venind cu niste proiecte care in primul rand nu-i apartin !Patru ani a dormit,s-a plimbat prin tari straine,a chefuit ,s-a prostituat, si acum vine si ne spune ca el are planuri marete cu acest oras. FALS!!!MINTE CU NERUSINARE!!! Daca pana acum spunea si se vaita in fiecare sedinta de consiliu ca nu are bani si ca vina intotdeauna o purta Moinescu, iata ca dintr-o data au aparut si banii. Ce sa intelegem ???? Ca Iordache a avut intotdeauna bani ramasi de la MOINESCU si ca nu i-a folosit niciodata pentru ca s-a gandit ca vor veni vremuri tulburi.Si iata ca au venit !!! Acum scoate Iordache banii de la ciorap, fluturandu-i pe sub nasul alegatorilor si spunandu-le ca are bani pentru proiectele gandite de altul si anume ,,MOINESCU ". RUSINE IORDACHE !!! Minciuna are picioare scurte !!! Adevarul a iesit la iveala !!!Avea dreptate Moinescu cand spunea ca ti-a lasat bani cu caciula!!! Si tu ca un milog te vaitai !! Am crezut in fata aia ta de ,,IDIOT". Si uite unde am ajuns !!! In luna iunie vom indrepta lucrurile cu siguranta!!! VOM VOTA MOINESCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cetateanul
1 februarie 2012
aia a fost sedinta?

Aia a fost sedinta? Au fost angajatii primariei,cativa pensionari si gata :dezbatere publica.Vai de tine Iordache,esti cem mai josnic primar din lumea asta. Ai bani acum? De ce nu ai facut mai,nimic trei ani? Acum,ca este an electoral,ai bani? Nu mai este lipsa in buget. Nenorocitilor mincinosi. Hai Moinescu!!!! Hai sa ne scapi de saracie!!!!!!

negeat
1 februarie 2012
arkadas

nu mai criticati la dom marean bre cetatean. marean baiet bun bre.el promis la noi moschee bre.el angajat gaseste mintenas hot busta la kemal ataturk bre. el dat la noi bumboane si sugiuk.el dat la noi musulmani si cristiani mult sugiuk bre.dat la noi sugiuk patru ani bre.oare nu mai vrem sugiuk de la marean ?

vera
1 februarie 2012
MINUNE LA MEDGIDIA!

MINUNE LA MEDGIDIA!Acum in apropierea alegerilor brusc, Iordache da de banii si nu se mai plange de lipsa lor. Excursie in Antalya pe bani publici pentru Parcul Industrial care pana nu demult era o himera dupa spusele primarului. Jocul lui Iordache nu este deloc fair-play, nu e frumos sa ataci cu armele dlui Moinescu. Ce mai una alte, un lucru este foarte clar, Iordache se sperie de faptul ca cetatenii si-au dat seama ca este un mincinos si un incapabil. Medgidia are nevoie de un bun administrator care intelege oamenii obisnuiti. Iordache LASA-NE!

impartialul
1 februarie 2012
planuri?!

"ce planuri are primarul din Medgidia"? Va dau eu raspunsul: sa faca ce a facut si in ceilalti trei,adica sa fure Medgidia,sa o dea lui Nicusor si sa-si plateasca acolitii,sa se plimbe si sa-si plimbe acolitii in strainatatiuri pe banii nostri, ai contribuabililor.Astea sunt planurile lui Marean Jagardache.Adica pe scurt: SA FURE.

cetatean
1 februarie 2012
minciunile lu iordache

nu mai minciunii ,iordache crede ca porcu se ingrsa in ajun . 1.neam saturat de iordache nul mai vrem 2.nu ne mai poate minti iordache ca va vace va drece 3.este un mincinos nu a facut apsolut nimic 4.nu are caliate de lider. 5.sunt multe de spus dar momentan ajunge

VASILE DE LA NORD
1 februarie 2012
CE TARE ESTI PRIMARE

TREI ANI NU AI AVUT BANI TE VAICAREAI PESTE TOT UNDE APAREAI IAR ACUM AI LA BANI DE O SA FACI O ALTA MEDGIDIE.CHIAR CREZI CA MAI SUNTEM FRAIERI DIN 2008 CAND AM CREZUT TOT CE SPUNEAI.CHIAR SA VREAU SA TE VOTEZ NU IMI DA VOIE CONSTIINTA DUPA CE AM CITIT BLOGUL LUI GRAMUSTEANU SI AM AFLAT CAT S-A FURAT NU MA ASTEPTAM SA NU VI PE POST SI SA ARGUMENTEZI CA FOSTUL DUMITALE CONSILIER SPUNE MINCIUNI, DAR TACEREA DUMITALE MA FACE SA IL CRED ,ASA CA NU TE MAI VREM.

MIA
1 februarie 2012
minciuni

ne-am saturat de minciunile tale, Iordache, pana acum spuneai ca proiectul Parcul Industrial este o himera. brusc, acum se poate realiza chiar inainte de alegeri!! Ne-am saturat de nesimtirea si tupeul care te caracterizeaza d-le viitor fost primar Marian Iordache.

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6174 secunde