Ce proiecte are primarul George Scupra pentru dezvoltarea orașului Ovidiu

515
1
Ce proiecte are primarul George Scupra pentru dezvoltarea orașului Ovidiu - ceproiecteareprimarulgeorgescupr-1392308867.jpg

Articole de la același autor

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a organizat, ieri, o conferință de presă, în care a prezentat bugetul anului 2014, stadiul principalelor proiecte aflate în curs de derulare, dar și proiectele care urmează să fie implementate, precum și situația în care s-a aflat în timpul codului roșu care a avut loc în Dobrogea. 


Primarul George Scupra a precizat că bugetul pentru anul 2014 este puțin mai mare decât cel de anul trecut. 
"Bugetul este puțin mai mare comparativ cu cel de anul trecut. Dacă bugetul pentru anul 2013 a fost de 19,6 milioane de lei, pentru anul 2014 este de 20,3 milioane de lei. La formarea bugetului s-a ținut cont de recomandările Curții de Conturi, acesta fiind realizat pe baza a ceea ce s-a încasat anul trecut, și nu pe ceea ce se estimează", a explicat edilul George Scupra. 
Pe de ală parte, primarul a spus că orașul Ovidiu este în continuă dezvoltare, astfel că străzile vor fi asfaltate, se va construi un nou sens giratoriu, o promenadă cu amfiteatru pe malul lacului și un centru național de informare turistică, acestea fiind doar câteva dintre proiectele ce vor prinde contur în următoarea perioadă. 
"Dintre proiecte, menționăm construirea sensului giratoriu pe drumul național 2A, la intersecția cu strada Poiana, reabilitarea drumului spre Galeșu, un centru de sortare și tratare mecanico-biologică a deșeurilor menajere, modernizarea drumului Năvodari-Ovidiu", a mai spus George Scupra. 
De asemenea, deoarece Ovidiu este un oraș cu mare potențial turistic și peisagistic, autoritățile locale au inițiat și proiecte ce vizează acest sector. 
"Avem Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, proiect care a fost trimis la București, avem și un proiect de construire a unui Centru meșteșugăresc în parteneriat cu CJC", a mai afirmat George Scupra.
Totodată, în scurt timp, o nouă unitate spitalicească va începe să funcționeze în orașul Ovidiu. Este vorba despre Spitalul de Medicină Generală "Ovidius", o instituție privată, care va funcționa pe raza orașului Ovidiu, mai exact, pe DN2A. Clădirea este prevăzută cu blocuri operatorii și rezerve de spitalizare (S+P+3E), dar și cu tratamente balneo-terapie (S+P). 
Primarul George Scupra a spus că nu poate oferi prea multe detalii referitoare la noua unitatea spitalicească, deoarece este o instituție realizată din fonduri private. El a precizat că, în luna martie, va fi efectuată recepția lucrării, fiind posibil ca atunci să fie tăiată și panglica de inaugurare. Investitorii sunt un grup de medici, printre care medicul chirurg Nicolae Ciufu. 
v v v
În altă ordine de idei, la finalul întâlnirii de ieri, primarul George Scupra s-a arătat foarte mulțumit de modul în care au acționat angajații primăriei, dar și locuitorii orașului în timpul deszăpezirii. El a spus că, la momentul deszăpezirii orașului și satelor aferente, toți locuitorii au ieșit să înlăture zăpada. 
"O sută de oameni cu lopeți au intervenit, în afară de utilajele care au fost pe drumuri. Angajații din Primărie, de la Asistență Socială, Poliția Locală, Jandarmerie au fost pe străzi. Chiar și doi consilieri locali, care au utilaje, s-au oferit să ne ajute", a precizat primarul Scupra. 


Comentează știrea

ninoMilano
14 februarie 2014
Ce proiecte are primarul George Scupra pentru dezvoltarea orașului Ovidiu

Citi ani are acest Primar?! ...si ce mai planuri, este chair f. sigur de el! are si experienta?!....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9035 secunde