Ce proiecte au votat consilierii locali de la Năvodari

318
Membrii Consiliului Local Năvodari s-au întrunit, ieri, în ședință, pentru a discuta cele 56 de proiecte aflate pe ordinea de zi.

Printre inițiativele votate de reprezentanții CL Năvodari, amintim acordarea și în această lună a unor ajutoare pentru plata taxelor și impozitelor locale, aprobarea studiului de fezabilitate și cheltuielilor pentru proiectul "Centrul Național de Informare și Promovare Turistică" și o serie de proiecte ce vizează schimburi de terenuri, vânzări și concesionări.

De asemenea, a fost aprobată înființarea a două cabinete medicale în cadrul Dispensarului Policlinic situat pe strada Sănătății, au fost repartizate alte locuințe sociale și alocați 30.000 de lei pentru suportarea cheltuielilor de cazare ale polițiștilor detașați pe litoral.

În plus, consilierii au votat două proiecte ce vizau acordarea a câte 25.000 de lei pentru acoperirea cheltuielilor de organizare a festivităților dedicate Zilei Școlii "Grigore Moisil", desfășurate în perioada 17-18 mai, și ale Școlii "Tudor Arghezi", desfășurate în perioada 24-25 mai.

La ultimul punct, reprezentanții administrației locale au hotărât acordarea sumei de 2.150 de euro elevului Cristian Răstoaca, participantul la conferința ISDC din Statele Unite ale Americii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1827 secunde