Ce proiecte dezbat consilierii de la Medgidia

362
Ce proiecte dezbat consilierii de la Medgidia - consiliullocalmedgidia2-1361809728.jpg
Consilierii locali din Medgidia se întâlnesc, joi, de la ora 18.00, în cadrul unei ședințe ordinare unde vor dezbate mai multe proiecte de hotărâri. Pe ordinea de zi se află 16 proiecte de hotărâri. 


Printre acestea, se află aprobarea organi-gramei și statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia și nominalizarea consilierilor locali, membri și supleanți, în comisia de vânzare a cabinetelor medicale și a spațiilor în care se desfășoară activități conexe actului medical și în comisia de soluționare a contestațiilor.

Totodată, se va supune votului aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici aferenți proiectului major "Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Constanța".

Un alt proiect care va intra în dezbaterea consilierilor locali privește aprobarea listei de priorități pentru repartizarea locuințelor tip A.N.L., pe anul 2013.

Aleșii locali vor trebui să mai aprobe și lista de priorități în vederea atribuirii în folosință gratuită a unor loturi de teren către tinerii sub 35 de ani pentru construirea de locuințe proprietate personală, în condițiile Legii nr.15/2003. De asemenea, ei vor trebui să aprobe și repartizarea unor locuințe aflate în administrarea D.G.D.P.P. Medgidia.

Pe ordinea de zi se mai află și alte proiecte, unele dintre ele vizând aprobarea concesio-nării, prin licitație publică, a unor imobile teren situate în municipiul Medgidia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu la Primăria Medgidia
Marţi, 19 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Mai puține infracțiuni în Medgidia
Pagina a fost generata in 0.3171 secunde