Ultima ședință a CJC

Ce proiecte vor vota consilierii județeni ai Constanței

204
Membrii Consiliului Județean Constanța se vor întruni, mâine, începând cu ora 11.00, în Aula Mare a Bibliotecii Județene "IN Roman", pentru ultima ședință aferentă anului 2012. 

Ordinea de zi cuprinde 38 de proiecte, primele vizând încetarea mandatelor de consilieri pentru noii parlamentari, Mircea Titus Dobre și Radu Babuș. Validarea celor care îi vor înlocui pe cei doi deputați în CJC va avea loc tot mâine. Aceștia ar putea fi fostul primar al localității Murfatlar, Nicolae Crivineanu, și președintele Consiliului de Administrație al Neptun Olimp SA, Horia Ma-rius Țuțuianu.

De asemenea, membrii Consiliului Județean vor trebui să aprobe contractele colective de muncă ale angajaților din CJC, precum și ale celor din cadrul Direcției Publice Județene de Evidență a Persoanelor.

În plus, vor fi rectificate bugetele pe anul 2012 pentru Direc-ția Județeană a Distribuției și Exploatării, pentru Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională, pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Delfinul" și pentru alte nouă instituții subordonate.

Consilierii vor vota și o serie de modificări legate de bugetul și cheltuielile aferente imple-mentării proiectului "Centrul multifuncțional educativ pentru tineret". Ei vor aproba și o convenție de finanțare pentru susținerea activităților și a cheltuielilor de funcționare ale Asociației "Grup Local de Acțiune Dobrogea Nord".

Tot mâine, membrii CJC vor aproba documentația tehnico-economică pentru proiectul "Restaurarea, consolidarea, protecția, conservarea și pune-rea în valoare a sitului arheologic «Cetatea Capidava»".

De asemenea, consilierii județeni vor vota lista unităților administrativ-teritoriale care vor primi bani din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru susținerea programelor de dezvoltare locala și a proiectelor de infrastructură pe anul 2012.

Într-un final, va fi rectificat bugetul județean pe anul 2012 și se vor supune la vot 12 proiecte privind acordarea unor ajutore financiare pentru mai mulți locuitori ai județului Constanța care se confruntă cu probleme de sănătate grave sau pentru familiile nevoiașe care necesită un sprijin bănesc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ce conturi a mai alimentat CJC
Pagina a fost generata in 0.2996 secunde