Ce propunere legislativă au opt parlamentari PSD

145
Ce propunere legislativă au opt parlamentari PSD - legume-1486747607.jpg

Articole de la același autor

Opt parlamentari PSD au un proiect de lege prin care propun declararea zilei de 10 octombrie - Ziua națională a produselor agroalimentare românești.

"Ziua națională a produselor agroalimentare românești va fi organizată de către autoritățile publice centrale și locale și de celelalte instituții ale statului, de către societatea civilă și persoane fizice prin organizarea sau participarea la programe și manifestări educative, de voluntariat, cu caracter social sau științific, consacrate promovării produselor agroalimentare românești și câștigării încrederii consumatorului", au explicat în proiect cei opt inițiatori, senatori și deputați.

Pentru organizarea manifestațiilor, parlamentarii le propun autorităților centrale și locale să acorde sprijin logistic și financiar.

"Propunerea legislativă privind instituirea zilei de 10 octombrie - Ziua națională a produselor agroalimentare românești va avea efect pozitiv, pe termen lung, asupra producătorilor agricoli, prin valorificarea propriilor produse către consumatori și stimularea acestora pentru a produce calitativ și cantitativ pentru viitor", se mai arată în expunerea de motive.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9319 secunde