Ce se discuta la ședința CL de la Mangalia

68
Ce se discuta la ședința CL de la Mangalia - cristianradu241366011665-1372939028.jpg

Articole de la același autor

Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la o ședință ordinară care va avea loc, astăzi, de la ora 18.00, în sala de ședințe a Consiliului Local din cadrul Primăriei.  Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administrația publică locală. 




Unul dintre aceste proiecte se referă la mandatarea Serviciului Public Administrarea Domeniului Public și Privat în vederea gestionării activității de afișaj stradal publicitar. Un alt proiect supus adoptării vizează stabilirea numărului de membrii în Consiliul de Administrație al RA Gold Mangalia, nominalizarea acestora și stabilirea indemnizației, precum și completarea H.C.L nr. 302/11.06.2013 în sensul modificării organigramei și aprobării statului de funcții pentru RA Gold Mangalia. 


Alte proiecte de hotărâre se referă la aprobarea acordării post-mortem a titlului de "Cetățean de Onoare" al municipiului Mangalia, pentru Cozmin Florescu și Constantin Vlăduț Sărman, care și-au pierdut viața în tragicul accident aviatic de la Tuzla. De asemenea, pe ordinea de zi a convocatorului de ședință, figurează și proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Cimitirelor de pe raza municipiului Mangalia, dar și un proiect de hotărâre privind aprobarea majorării tarifelor pentru transportul cu minicare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7441 secunde