Ce se va discuta la ședința CJC din ajunul Crăciunului

368
Consiliul Județean Constanța se va întâlni în ședință ordinară pe luna decembrie, sâmbătă, de la ora 11.00, în Aula Mare a Bibliotecii Județene "I.N. Roman". Pe ordinea de zi a întrevederii se află 31 de proiecte, dintre care amintim modificarea bugetelor de venituri și cheltuieli pentru mai multe instituții culturale importante din oraș. Proiectele fac referire la bugetul Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada", Muzeului de Artă, cel al Direcției Județene a Distribuției și Exploatării Filmelor și Teatrul de Copii și Tineret. De asemenea, se va supune la vot aprobarea rezultatelor evaluării anuale de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța și de la Teatrul de Stat Constanța. O serie de modificări vor surveni și la bugetele mai multor unități medicale și centre de tratament din municipiu și din județ, printre care Unitatea de Asistență Medico- Socială Agigea, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Delfinul" Constanța și Școala Sanatorială Deficienți Techirghiol, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" Constanța și Centrul Județean de Asistență Educațională Constanța.

În plus, consilierii vor vota proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcțiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al CJC și al Direcției Publice Județene de Evidență a Persoanelor pentru anul 2012.

De asemenea, membrii CJC vor vota alocarea unei sume pentru implementarea programului "Sistem integrat de monitorizare video în vederea sporirii siguranței cetățenilor și combaterea infracționalității în județul Constanța" și pentru înființarea "Poliției Călare a Județului Constanța".

Tot la întrevederea din 24 decembrie, consilierii județeni vor trebui să-și dea votul pentru ca excedentul de bani din 2010 să poată fi utilizat în 2011.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2005 secunde