Ce spun liberalii constănțeni despre Relu Fenechiu

187
1

Articole de la același autor

Partidul Național Liberal a luat act de decizia ÎCCJ referitoare la dosarul în care este implicat vicepreședintele partidului Relu Fenechiu, iar până la pronunțarea unei sentințe definitive acesta beneficiază în continuare, din punct de vedere legal și moral, de prezumția de nevinovăție, precizează PNL Constanța, într-un comunicat transmis redacției.

"Prin întreaga sa activitate la conducerea Ministerului Transporturilor, Relu Fenechiu a dat dovadă de profesionalism și eficiență. Acesta a dus la bun sfârșit proiecte de importanță majoră pentru România, precum privatizarea CFR Marfă și deblocarea Programului Operațional Sectorial Transport. Ne exprimăm regretul că Relu Fenechiu nu mai poate continua proiectele demarate în calitate de ministru al Transporturilor. Realizările din perioada mandatului ministerial demonstrează că desemnarea sa a fost cea mai potrivită alegere pentru acest portofoliu, unul dintre cele mai dificile și importante din structura guvernamentală", se arată în comunicatul liberalilor constănțeni.

Potrivit sursei citate, în cadrul unei convorbiri telefonice cu primul-ministru Victor Ponta, Relu Fenechiu a confirmat decizia sa de a demisiona din fruntea Ministerului Transporturilor, iar PNL va propune o persoană pentru acest portofoliu, după consultări în cadrul forurilor interne și discuții cu premierul. 

Comentează știrea

Hanibal
15 iulie 2013
un exemplu de profesionalism si eficienta

Pentru un om politic nu este necesar ca sa existe o condamnare pentru a fi considerat vinovat . Este suficient ca ai ajuns in discutia opiniei publice si ai fost trimis in judecata . Drept urmare , in asemenea situatie esti dator sa-ti dai demisia din partid si din functie ,. In politica nu este nevoie de dovezi ca in justitie . Omul politic , si in special un ministru , este dator sa fie absolut limpede si curat , sa impuna opiniei publice si adversarilor politici ca cinstea lui nu poate fi banuita . Existenta oamenilor cu situatie juridica indoielnica in functii importante determina cetatenii sa considere ca si ei au dreptul sa nu respecte legea si sa comita infractiuni , cu atat mai mult cand vad ca puterea isi protejeaza nestingherit oamenii aflati in slujba ei. Este grav si periculos sa se imprime in constiinta cetateneasca faptul ca in guvern si parlament stau hoti si escroci ordinari . Drept urmare lupta politica se degradeaza . Tara pierde mai mult decat partidele ei politice . Ne punem firesc intrebarea : oare in partide nu exista oameni capabili si cu moralitate fara cusur ? Credem ca nu . Pana la urma este vorba de cinste.Te consideri cinstit si nu furi , dar te faci ca nu vezi cum fura colegii din parlament si guvern , devenind astfel complice , profitand direct sau indirect de niste favoruri pentru tine sau familie.Constatam ca toti fac caz de asa zisa prezumtie de nevinovatie. Este un argument rezultat din perioada pesedista care se mentine si astazi datorita unor legi care permit amanarea proceselor pana la prescrierea faptelor.Se pare totusi ca ceva se schimba in Romania . Politicianistii isi vor perfectiona metodele si mijloacele de a face avere utilizand metode conforme cu normele coruptiei din UE . Pana atunci , suntem la cheremul celor pe care noi i-am votat.Soarta noastra , calitatea vietii nu se pot ridica mai sus de nivelul politicianismului ticalosit. Daca , asa cum afirma PNL , Fenechiu este demn de lauda , ne imaginam ce calitati au cei care inca n-au primit functii inalte,desi avem deja ca etalon pe Cacarau si Hasotti care au demonstrat capacitatea partidului balama fost liberal de a guverna Romania.Toti cei care au ajuns sa ne conduca datorita votului nostru ,amintesc de fabula in care țânțarul s-a prezentat pentru angajare la o intreprindere. Direcorul,vazandu-l cu trompa l-a pus pe post de elefant cu sarcina de a cara bușteni. In perioada de proba,țânțarul a bazait pe un bustean fara sa-l poata misca.Drept pentru care,i s-a desfacut contractul de munca. Țânțarul s-a adresat tribunalului si a castigat fiind reancadrat. De 23 de ani, Romania este infestata de țânțari.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Iulie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Nu a fost o ceartă cu PNL"
Pagina a fost generata in 1.2943 secunde