Ce spune Geoană despre pierderea alegerilor de către Ponta

231
1
Ce spune Geoană despre pierderea alegerilor de către Ponta - geoana-1416392149.jpg

Articole de la același autor

Senatorul PSD Mircea Geoană, fost candidat al social-democraților la prezidențiale, crede că șocul lui Victor Ponta după pierderea alegerilor "este important" și se declară, "omenește vorbind" alături de acesta pentru că știe "prin ce trece".

Mircea Geoană a sintetizat, într-un singur cuvânt, starea de spirit a social-democraților prezenți în sediul PSD duminică noapte : "Dezamăgire".

"Dezamăgire. Vă spun, am văzut filmul ăsta, și în 2004, și în 2009. Este o dezamăgire firească și nu vreau să fiu în pielea lui Ponta pentru că momentul în care ți se confirmă o astfel de situație și la o diferență atât de mare nu a fost un moment ușor. Omenește vorbind, sunt alături de el pentru că știu prin ce trece. Nu este ușor pentru nimeni. Pentru mine a fost și mai greu pentru că eu de fapt am câștigat. (...) Una e să te duci la culcare știind că ești președinte și să te scoli cu Băsescu reinventat și alta e să pierzi la un milion de voturi diferență. Cred că șocul domnului Ponta este important", a spus Geoană, citat de Agerpres.

Senatorul social-democrat a subliniat faptul că pentru el a devenit clară pierderea alegerilor de către candidatul PSD-UNPR-PC după ce distanța dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis a început să scadă, conform exit-pollurilor. 



Comentează știrea

diana
20 noiembrie 2014
venituri suplimentare

Venituri suplimentare de minim 300 dolari/luna prin munca pe calculator la domiciliu 1-2 ore/zi. Cei interesati trimiteti textul INFO la adresa de e-mail [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Iohannis, RECORD în Europa
Pagina a fost generata in 0.5378 secunde