Ce spune ministrul Mircea Dobre despre voucherele de vacanță

296
1
Ce spune ministrul Mircea Dobre despre voucherele de vacanță - ministru1-1496144236.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, a declarat, astăzi, că proiectul de ordonanță de urgență referitor la voucherele de vacanță va fi adoptat de Guvern până la 1 iulie.


"Proiectul de OUG este pe avizare externă, adică de celelalte ministere și mă refer la Ministerul Muncii, Finanțelor, respectiv Ministerul Justiției. El va fi adoptat până la data de 1 iulie în ședința de Guvern, urmează ca instituțiile publice care nu și-au bugetat aceste vouchere de vacanță să le bugeteze la rectificare, că sunt unele instituții publice locale sau centrale care și-au bugetat și au prins de la începutul anului", a afirmat Dobre, la Palatul Parlamentului, întrebat în legătură cu voucherele de vacanță, citat de Agerpres.


El a spus că aceste vouchere de vacanță vor fi valabile un an calendaristic. 
"Vă dau exemplu la Ministerul Turismului. Ministerul Turismului trebuie să ia o sumă de 303.000 lei, să-i ia, să-i mute dintr-o filă pentru o filă specială pentru aceste vouchere de vacanță", a adăugat Dobre.


Comentează știrea

sof.
31 mai 2017
voucher

Noi cei mai napastuiti din tot sistemul bugetar(mapn ul) armata cu cele mai mici salarii oare avem dreptul la vouchere de vacanta sau se vor duce tot la ofiterii care ne conduc asa de bine si cu folos pt.ei.

Pagina a fost generata in 1.5449 secunde