Ce spune Paleologu despre un nou partid de dreapta

170
2
Ce spune Paleologu despre un nou partid de dreapta - 1303826022theodorpaleologugs6-1481721190.jpg

Articole de la același autor

Deputatul independent Theodor Paleologu ia în calcul posibilitatea de a pune bazele unei noi formațiuni de dreapta, un "partid-școală".


"Foarte mulți sunt cei care mă îndeamnă să pun bazele unui nou partid de dreapta, cu o clară identitate liberală și conservatoare. Pe de-o parte, mă simt responsabil față de cei care m-au votat, care au strâns semnături, au dat flyere și au combătut pentru candidatura mea. Sunt oameni care au dat din banii și timpul lor pentru o cauză comună. Au pus suflet, s-au implicat și acum sunt dezamăgiți. Nu-i pot lăsa așa. Pe de-altă parte, nu am aspirații de șef de partid și voi dedica foarte mult timp școlii de la Casa Paleologu, o cauză cel puțin la fel de importantă în opinia mea", scrie Paleologu pe pagina sa de Facebook.


El precizează că, în cazul în care va pune bazele unui nou partid, ar fi vorba, mai degrabă, de "un partid-școală", care să formeze din timp spiritul civic și militant al simpatizanților.


Comentează știrea

Doru
14 decembrie 2016
Aiurea ...

Mai Gogule , te mai gandesti ! Ori liberal , ori conservator ! Ca sar pe tine Antenele , ca le iei painea de la gura . Gura lor si a Varanului ... Cat despre melanjul asta intre doctrine , este bine sa afli - daca abia ai venit de la Paris - ca pulimea s-a mai trezit si ca nu mai este aceea ca la 1907 , cand ati tras in taranii prosti , pentru ca au vrut sa traiasca decent ...

ROMAN
15 decembrie 2016
ASTA-I REALITATAEA, TRISTA SI CRUNTA ?!

TOT LA DREAPTA , TOT LA DREAPTA, PANA VETZI AJUNGE LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI ! SFASIATZI CAMASA PRECUM UNII / ALTZII AU SFASIAT CAMASA LUI HRISTOS ! ERETICI POLITICI , CE SUNTETZI !?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4349 secunde