Ce spune președintele Partidului Mișcarea Populară, despre Crin Antonescu

117
2
Ce spune președintele Partidului Mișcarea Populară, despre Crin Antonescu - deputat5-1376817370.jpg

Articole de la același autor

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat că liderul PNL, Crin Antonescu, este "una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politică", având în ultima perioadă ieșiri antieuropene și antidemocratice, iar un astfel de comportament denotă "lipsă de viziune".




El l-a criticat și pe premierul Victor Ponta pentru că nu își respectă promisiunile din campanie și că în loc de un milion de locuri de muncă oferă cetățenilor "un milion de gogoși".


"Premierul a venit anul trecut în fața cetățenilor români cu un program extrem de bine prezentat deși conține o groază de enormități pentru că au promis, spre exemplu, un milion de locuri noi de muncă. Prim-ministrul a devenit, de fapt, primul brutar al țării pentru că în loc de un milion de locuri de muncă pe care le-a promis, ne oferă zilnic un milion de gogoși cu zero TVA", a mai spus președintele Partidului Mișcarea Populară.


El a mai acuzat Guvernul de incompetență, întrucât nu ar fi reușit prezentarea unui program coerent de guvernare deși se bucură de o susținere de 70 la sută în Parlament.




Comentează știrea

Bojidar
1 septembrie 2013
Basescu a facut din Romania o colonie a SUA si UE

În 1978 Crin Antonescu a câștigat olimpiada națională de istorie. Voi astia care nu va saturati sa-l pupati in dos pe Santaj Basescu, fost Traian, ati castigat ceva? Santaj Basescu a facut din Romania o colonie a SUA si UE pentru care ar trebui sa plateasca. Pretentiile presedintelui Romaniei asupra statului de lider regional nu pot fi decat o gluma proasta, deoarece Romania nu mai este un stat independent, fiind o colonie controlata cooperativ de SUA si UE. Despre ce lectii de democratie poate vorbi un personaj care a ramas la conducerea tarii in ciuda unui referendum pierdut, sprijinit, după ce a "șprițuit", de Orban și Tokes ? In cazul lui Santaj Basescu, unicul aspect pozitiv pentru Romania este faptul ca nimeni nu-l mai ia in serios pe locatarul de la Cotroceni, iar bufonii se bucura de o libertate de exprimare mult mai mare decat cea de care beneficiaza presedintii de state serioase. Totodata, chiar si un bufon nu poate sa se joace cu focul fara consecinte. Pana la urma, asemenea jocuri se vor solda cu arsuri, de nici gagica lui Elena Udrea nu-l poate salva. Santaj Basescu "culege" efectele de lunga durata ale consumului de alcool care a condus la "delirium tremens" ( "nebunia alcoolica" ) si deteriorarea creierului,cu alterarea memoriei. Uitati-va ce figura buhaita de alcool are si Monica MACOVEI. Uitați-vă la comportamentul de țoapa a lui Basescu cat si al sustinatorilor cocalarului. Nu mai sunt multi dar au un tupeu obrzanic si agresiv. Ma apuca o sfanta scarba cand vad comportamentul de țoape furioase in calduri. Principiile sunt pentru țoape mai mult o chestiune de estetica, decat una de etica. Principiile sunt bune, dar viata este altceva. Toate afectele ii sunt paralizate de instinctul supravietuirii. Or, de la etica la estetica, atunci cand e vorba de morala si de bun-simt, e – poate – distanta dintre normalitate si neam prost și minte scurtă. Neamul prost nu are simtul masurii, nici al rusinii, nici al ridicolului. In ceea ce face se simte ceva dizarmonic, ceva strident. Ma apuca o sfanta scarba de tot ce inseamna Basescu si acolitii lui care ne aduce aminte de "Foamea Neagră". Lipsa lor de bun simt, de jena intelectuala, sfidarea vointei majoritatii poporului existent intre granitele Romaniei de astazi imi provoaca scarba! P.S. Nu dialoghez cu pupatorii de dos al celui care declara ca: "Demisionez în 5 minute (2007)" sau "va cere după alegeri (2009) desecretizarea dosarului Hayssam".

hermes birkin etoupe replica
21 noiembrie 2013
hermes birkin etoupe replica

fake hermes birkin Stiri Politică : Ce spune președintele Partidului Mișcarea Populară, despre Crin Antonescu | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes birkin etoupe replica http://www.absolutecoaching.dk/Templates/hermes-birkin-etoupe-replica.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8196 secunde