Ce spune senatorul Gigi Chiru despre poziția PDL

167
1
Ce spune senatorul Gigi Chiru despre poziția PDL - chirusenat2-1401042873.jpg

Articole de la același autor

După rezultatele principalelor exit poll- uri, au apărut  și principalele reacții ale liderilor politici pe plan local. 
"PDL resimte jocul divizării generate de construcția Partidului Mișcarea Populară și, probabil, în Constanța electoratul președintelui va influența foarte mult rezultatele finale", a declarat președintele PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru. 
Potrivit rezultatelor exit-poll-ului Operations Research, difuzate de Antena 3, Alianța formată din PSD, UNPR și PC a obținut 42,4% din voturi la alegerile de duminică pentru Parlamentul European, fiind urmată de PNL, cu 13,3% din sufragii, și de PDL - 11,5%.
Un alt sondaj, arată că Alianța PSD-UNPR-PC a obținut 43 % din voturi la europarlamentare, urmată de PNL, cu 14 % din voturi, PDL - 12%, PMP - 7% și UDMR 6 % arată exit-poll-ul făcut de CSCI și difuzat de RTv.
Conform Exit-poll-ului CSCI, Alianța PSD-UNPR-PC a primit 43% din voturi, iar PNL a fost votat de 14% dintre cei care au mers la urne.
PDL se clasează pe poziția a treia, foarte aproape de PNL, cu 12%, iar PMP trece pragul electoral, obținând 7% din voturi. De asemenea, UDMR a fost votat de 6% dintre români. Mircea Diaconu a obținut 4% din voturi.






Comentează știrea

mysu
11 iulie 2014
va doare la basca

Imi permit sa spun asta deoarece NU a-ti fac NIMIC dar NIMIC pt constanteni si totusi va dati rep lor

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Mai 2014
Stire din Economie : Eu voi vota la euro-parlamentare!
Pagina a fost generata in 0.5525 secunde