Ce spune Tăriceanu despre doctoratele din România

88
1
Ce spune Tăriceanu despre doctoratele din România - doctorateletariceanu-1413456587.jpg

Articole de la același autor

Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat, astăzi, cu ocazia unei vizite la Institutul Național de Criogenie (ICSI) de la Râmnicu Vâlcea, că în prezent în România doctoratele se obțin mai ușor decât biletele de tramvai. 


"Ceea ce văd aici la Vâlcea, noile tehnologii pe care le dezvoltă institutul în fizica atomică, în combustibil alternativ, în chimie este cu adevărat o muncă de apreciat pentru cercetarea românească. Într-un prezent în care doctoratele se obțin mai ușor decât biletele de tramvai, institutul de la Vâlcea dovedește contrariul. Mi-am amintit cum am obținut eu lucrarea mea în vremuri în care doctoratul se obținea pe baza unui proiect care aducea ceva nou în domeniul în care te specializai", a spus Tăriceanu, citat de Agerpres.



Comentează știrea

andrei
17 octombrie 2014
invatamant universitar - business foarte profitabil

Primul pas a fost facut de dl. Tariceanu, si anume aducerea in planul politic a discutiilor privind invatamantul universitar devenit o adevarata afacere. Sunt si eu constient ca nu se va schimba nimic peste noapte, dar poate usor, usor vom putea constientiza intreaga problema si poate pe viitor chiar si rezolvarea ei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4181 secunde