Ce spune Tăriceanu despre o eventuală candidatură la prezidențiale

280
3
Ce spune Tăriceanu despre o eventuală candidatură la prezidențiale - tariceanucandidatura-1517497585.jpg
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, speră ca alegerile prezidențiale din 2019, cursă în care nu s-a decis dacă se va înscrie, să fie decise doar de electorat.

Întrebat, la un post de televiziune, dacă va fi contracandidatul președintelui Klaus Iohannis în 2019, Tăriceanu a răspuns: "Nu mi-am pus problema încă, pentru că, până atunci, mai avem alte scadențe electorale mai importante și avem o agendă politică și de guvernare care ne acaparează toate energiile".

Referitor la corectitudinea viitorului scrutin prezidențial, Tăriceanu a spus: "Nu am convingerea că sistemul a încercat să influențeze numai alegerile din 2009, părerea mea este că și alegerile din 2014 au suferit o distorsionare a rezultatului. Sper să nu mai fie și în 2019, dar sistemul nu doarme. După cum vedeți, ei consideră că noi suntem niște naivi și credem ce spun ei". 

Comentează știrea

sever
2 februarie 2018
un batran circar spre pensie

mestere TARICEANU, MATALE NU ESTI NAIV, naiv ar fi un compliment. in schimb te senilizezi pe zi ce trece si cred ca niste examene medicale de specialitate se impun. vorbesti de agenda politica ;pai iti mai aduci cumva aminte de promisiunile facute? esti pretentios daca spui "DA". sunt convins ca nici prenumele fostelor sotii nu le mai sti, in ordinea in care le-ai luat .(poate in dezordine) .si lor le-ai promis credinta si fidelitate. de data asta trebuie sa intelegi ca nu o persoana nu te mai vrea, ci un popor intreg. in 2019 cariera ta de saltimbac, mascarici politic ajunge la final.

MIHAI
2 februarie 2018
NU SI-A PUS PROBLEMA

Aceasta sinistra figura politicianista cu pretentii liberaliste nu s-a decis ( inca ) daca va candida la presedintie. Il intelegem, fiind posibil ca pana atunci sa scape de puscarie, ceea ce nu e greu de realizat in Romania. Avem in vedere si faptul ca energiile lui sunt dedicate politicii de realizare a agendei politice si de guvernare, care-I acapareaza toate energiile sexuale. Scadentele importante la care se refera Tarliceanu sunt cele legate de cresterea preturilor, de punere cu botul pe labe a Justitiei, de compromitere cu orice pret a institutiilor statului si de mentinere la putere a sefului sau pe care-l slugareste cu devotament, Dragnea al carui țucălar a ajuns. Tariceanu are convingerea ca este singurul liberal veritabil din Romania. Noi il credem si nu vrem sa-l pierdem si cerem ca acest unic specimen sa fie impaiat si asezat in holul Senatului spre vesnica pomenire. Fiind o celebritate, cerem sa se confectioneze din material specific o copie care sa fie trimisa la Muzeul dnei Tussands din Londra pentru a avea si Romania un reprezentant pe masura.

Gigi
2 februarie 2018
Un limbric , mic , mic ...

Cine plm il alege pe jegosul asta , lasat de sase neveste ?

Pagina a fost generata in 2.4186 secunde