Ce străzi din comuna Cumpăna se modernizează

261
Ce străzi din comuna Cumpăna se modernizează - cestraziumpana-1430823343.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Cumpăna continuă lucrările de modernizare a localității, mai multe străzi din comună fiind deja asfaltate, în timp ce altele se află în lucru.


Potrivit viceprimarului Florin Neagu, în cursul zilei de luni, s-a început turnarea covorului asfaltic pe strada Crizantemei. Lucrările fac parte din "Proiectul modernizare și reabilitare drumuri comuna Cumpăna, județul Constanța, 4,6 km" și au un cost de 3.410.000 lei.


În cadrul acestui proiect mai sunt de finalizat șase străzi, respectiv, Crizantemei, Monumentului, Caltunas, Burebista, Recoltei și Ștefan cel Mare (tronsonul cuprins între strada Alimanisteanu și strada Cauciucului).


"Asfaltarea rămâne prioritatea numărul unu. În prezent, Primăria Cumpăna are în derulare acest proiect de modernizare drumuri pe o porțiune de 4,6 km, în cadrul căruia mai sunt de finalizat șase străzi. În perioada următoare, în funcție de alocarea fondurilor de la MDRAP, se va organiza procedura de licitație în vederea atribuirii contractului de lucrări pentru modernizarea a încă 12,7 km de drumuri", a declarat viceprimarul Florin Neagu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5238 secunde