Ce surpriză a pregătit Guvernul pentru pensionari

2762
Ce surpriză a pregătit Guvernul pentru pensionari - promotiehypermarketcumparaturipr-1316636165.jpg

Guvernul a aprobat, ieri, prin hotărâre, programul denumit "Coșul de solidaritate", prin care se urmărește vânzarea de produse alimentare la un preț redus pentru pensionari.
Proiectul de act normativ prevede că produsele alimentare pe care Guvernul vrea să le vândă pensionarilor la preț redus vor fi livrate acestora, săptămânal, prin firme special înființate de către autoritățile locale, care vor cumpăra alimentele prin licitație și vor percepe un adaos comercial care să acopere cheltuielile aferente.
În "coșul de solidaritate" pentru pensionari, vor fi incluse produse precum făină, zahăr, ulei, mălai și orez, dar și alte produse alimentare cu termen lung de valabilitate, stabilite de consiliul județean sau, după caz, de Consiliul General al Municipiului București.
Actul normativ stabilește că, pentru implementarea programului, Consiliile Județene (CJ), Consiliul General al Municipiului București și Consiliile Locale (CL), inclusiv cele ale sectoarelor municipiului București, pot înființa societăți comerciale ori pot extinde obiectul de activitate al societăților existente, pentru derularea activităților de comerț cu produse alimentare de bază exclusiv către pensionari.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5613 secunde