Ce țel are noul ambasador al SUA în România

88
Ce țel are noul ambasador al SUA în România - klemm18808800-1442836427.jpg

Articole de la același autor

Noul ambasador al SUA la București, Hans Klemm, a publicat pe Facebook un mesaj video în care afirmă că este preocupat de consolidarea parteneriatului pentru securitate, dar și de sprijinirea respectării statului de drept și a luptei împotriva corupției. 


"După mai mult de 30 de ani ca diplomat, sunt profund onorat că președintele Obama m-a ales să reprezint America în România. Interesul față de țara dumneavoastră mi-a fost trezit de profesorul meu din universitate, Matei Călinescu, distinsul și regretatul scriitor și critic literar român. De atunci sunt fermecat de cultura, limba și istoria României. Astăzi avem aceeași viziune: o Europă întreagă, liberă și în pace. Ca ambasador, țelul meu e să consolidez parteneriatul nostru pentru securitate și să sprijin respectarea statului de drept și lupta dumneavoastră contra corupției. Voi lucra să extind comerțul bilateral și investițiile și să întăresc relațiile dintre poporul american și poporul român. Eu și soția mea, Mari, abia așteptăm să vizităm frumoasa dumneavoastră țară și orașele pline de viață și să ne întâlnim în scurt timp", a afirmat în limba română Hans Klemm. 


Noul ambasador a sosit duminică seară la București. Printre cei care l-au întâmpinat la Aeroportul Otopeni s-a numărat și însărcinatului cu afaceri al SUA ad-interim, Dean Thompson. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6369 secunde