CE VA FACE DACIAN CIOLOȘ ÎN URMĂTORII ANI

144
CE VA FACE DACIAN CIOLOȘ ÎN URMĂTORII ANI - dacianciolosguvernulbazatranspar-1482563821.jpg

Articole recomandate

Premierul Dacian Cioloș spune că obiectivul său pentru următorii ani, indiferent ce va face în România, este să înlocuiască "spiritul critic de așteptare în societate cu un spirit critic de acțiune", precizând că a remarcat că în ultimii ani "s-a trezit spiritul acesta critic.


"Mult mai important pentru ceea ce sunt convins că se va întâmpla în România este de a trece de la o conștiință de receptori, așa cum am spus, oameni care așteaptă, care au pretenții și e deja un lucru bun faptul că în România oamenii au început să aibă pretenții", a spus Dacian Cioloș.


Premierul a arătat că obiectivul său în următorii ani este de a înlocui spiritul critic de așteptare cu un spirit critic de acțiune.
"Spiritul acesta critic de așteptare în societate, pe care l-am văzut trezindu-se în ultimii ani, cred că este obiectivul pe care trebuie să ni-l dăm împreună - și acesta este obiectivul pe care eu mi-l dau pentru anii următori, indiferent ce o să fac în România - este de a înlocui spiritul acesta critic de așteptare cu un spirit critic de acțiune, în care să punem sămânța asta în conștiința individuală pentru o implicare într-o acțiune de grup", a arătat Cioloș.


El a ținut să precizeze că acesta a fost obiectivul său și când s-a gândit la campania "Cumințenia Pământului".


"Eu mi-am dorit campania aceasta, Cumințenia pământului, dincolo de obiectivul financiar, mi-am dorit-o ca să punem o sămânță în conștiința colectivă, în conștiința publică față de valorile colectivității din care facem parte", a afirmat premierul, la un eveniment organizat de GMP Advertising.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3143 secunde