Ce vrea Palaz de la 2012

1459
2
Ce vrea Palaz de la 2012 - claudiuiorgaplaz5-1325856738.jpg
Prefectul Claudiu Palaz a vorbit într-o postare pe blog-ul său personal despre așteptările pe care le are de la anul 2012, menționând printre altele că și-ar dori o "schimbare majoră pentru Constanța".

"De la 2012 aștept schimbarea care să arate o altă Constanța. Veselă, curată, mândră, autentică. O Constanța fără PÂINE și CIRC. Un oraș al valorilor. Un județ al marilor investitori. Nu vreau să mai fim persiflați de alții, care ne întreabă dacă nu ne-am săturat de adormitul din intersecție sau de papițoiul de Madagascar care-au obosit în funcțiile pe care le dețin de-atâția ani și și-au mutat cartierele generale prin cârciumi sau cluburi autohtone, atunci când nu migrează prin țările calde. Vreau să nu mai auzim de baroni locali și de acoliții lor care votează în ședințele de consilu local sau județean tot ce li se dictează. Nu va fi ușor. Știm de ce sunt în stare cei care de ani de zile profită de faptul că au pus stăpânire pe orașul și pe județul acesta, transformându-le în feude proprii. Știm că manipularea și dezinformarea fac parte din aresenalul lor și mă aștept să fim martorii unei campanii electorale agresive și murdare. Dar știm și că noi, constănțenii, nu suntem mulțumiți de cum arată Constanța, de faptul că ne-am pierdut poziția fruntașă în topul localităților României, că nu mai putem accepta să fim reprezentați de oameni cărora nu le mai pasă de cum arată orașul și județul nostru", spune prefectul Palaz. 

Comentează știrea

1946 si 2012=diktatura
6 ianuarie 2012
Cu se papa banii

Ce vrea Palazu Mic??!!.Probabil ca vrea un sechetir!!(valabil pe tot anul),pentru felicitarile trimis cu Posta Romana-Ionilor din Constanta (da se pare ca si in judet).Cu ce bani???!!,domnule "perfect DobiBoK????? P.S.Dobibok=adept bishnitzar de TroCoceni.Tot P.S.: si Jiji l`amorozo(versus chiru),mai are acest urat obicei---acu a racolato si pe Nestravosita. Phiiiii(pute)

Apolitic
6 ianuarie 2012
Boului de la nr 1

Tu stii ce-i aia dictatura,prietene???Se vede ca habar n-ai pe ce lume traiesti,daca ar fi dictatura,crezi ca ai mai indrazni sa mananci acum handel cu polonicul pe toate forumurile pe care-ti expui aberatiile?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.542 secunde