Centrul de supraveghere al orașului Medgidia, construit cu bani europeni

139
1

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei municipiului Medgidia implementează proiectul "Creșterea siguranței și prevenirea criminalității în municipiul Medgidia prin achiziționarea de echipamente specifice și amenajarea unui centru de supraveghere" finanțat prin Programul Operațional Regional 2007 -2013.

Ca urmare a procedurii de achiziție publică, a fost semnat contractul de furnizare "Sistem de supraveghere (echipamente) cu montaj și dotări" cu operatorul economic SC Comtech SRL Constanța, prețul contractului încheiat cu această firmă fiind de 1.150.000 lei fără TVA, valoarea totală a proiectului fiind de 1.887.409,72 lei fără TVA.

"În data de 3 aprilie 2013, s-a procedat la predarea amplasamentului și emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Durata contractului de furnizare este de trei luni de la data ordinului de începere. Perioada de implementare a proiectului este de 18 luni, iar prin realizarea acestui centru de supraveghere se urmărește creșterea siguranței cetățenilor atât în traficul rutier, cât și pe străzi, dar și prevenirea unor infracțiuni", a declarat primarul Medgidiei, Marian Iordache. 

Comentează știrea

Unde e siguranta noastra?
8 mai 2013
Inca un oras inaintea Constantei

Numai Constanta nu mai zice nimic de camere video. Va dati seama cate au de ascuns cei de aici ???

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Mai 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.5518 secunde