Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brumell:

"Cernavodă este inima energetică a României"

166
Primăria Orașului Cernavodă a primit, zilele trecute, vizita diplomatică a Excelenței Sale Paul Brumell, ambasadorul Marii Britanii în România. Cu această ocazie, distinsul oaspete și-a exprimat disponibilitatea de a intermedia o înfrățire între orașul Cernavodă și un alt oraș din Marea Britanie, considerând că între cele două țări există deja multiple conexiuni, atât pe plan energetic, feroviar, dar și istoric.


"Cernavodă este inima energetică a României. Între cele două țări există, de ceva timp, legături feroviare printr-o rețea de căi con-struite în urmă cu mult timp, odată cu Podul Anghel Saligny, la a cărui construcție au parti-cipat echipe din Anglia. De asemenea, există legături nucleare, deoarece ambele țări pro-movează producerea energiei mixte, care nu poluează natura", a spus Paul Brumell. 


Vizita la Cernavodă a continuat cu o întâlnire la Centrala Nucleară, unde ambasadorul a participat la discuții cu membrii conducerii, însoțit de doi investitori britanici Rolls Royce și Amec Foster Weeler. Șederea ambasadorului la Cernavodă s-a încheiat cu o vizită la sediul Organizației Nonguvernamentale Nightingales Children, cu care Primăria Orașului Cernavodă deține un parteneriat la Centrul de Terapie și Asistență Educațională. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ziua Armatei, sărbătorită la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.9925 secunde