Concurs Chesoi îl vrea pe rege înapoi

531

Articole de la același autor

Ca și cum n-ar fi obținut doar 1,4% pe județ la alegerile pentru Parlamentul European, ceea ce înseamnă exact 2.454 de voturi, ca și cum lumea nu i-ar fi trecut deja în cărțile de istorie, țărăniștii se prefac că nu văd corabia care se scufundă și, odată cu ea, și ei.
Mai nou, organizația PNȚCD Constanța a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă susținute ieri, că vor propune președintelui Băsescu și premierului Călin Popescu Tăriceanu să organizeze un referendum pentru schimbarea formei de guvernământ.
Și pentru că o vorbă din popor spune că țara piere și baba se piaptănă, partidul țărăniștilor, mai mult pe ducă decât pe fază, va propune, conform declarațiilor președintelui filialei județene a PNȚCD, Tudorel Chesoi, ca forma de guvernare să se transforme, din republică în monarhie: "Numai un rege va fi neutru, căci el va fi deasupra tuturor partidelor. De aceea, PNȚCD consideră oportună transformarea României în monarhie constituțională", a precizat Chesoi.
De asemenea, el a ținut să mențio-neze: "Monarhia ar aduce mai multă stabilitate în România și ar întări relațiile ei cu cele mai puternice țări din Europa. Nu este în avantajul României să perpetuăm scandalurile politice actuale".
Tot în cadrul conferinței de presă de ieri, Chesoi a anunțat că, la ședința de la începutul acestei săptămâni, Biroul Județean Constanța a hotărât începerea pregătirii campaniei electorale pentru alegerile locale. Cu această ocazie, vor fi desemnați candidații pentru funcțiile de consilieri, dar și aceia pentru funcțiile de primari ai localităților constănțene. Referitor la acest subiect, președintele țărăniștilor constănțeni a specificat: "Avem șanse să scoatem câțiva primari în județ, câțiva dintre candidați chiar au potențial".
Totodată, președintele PNȚCD Constanța a anunțat și decizia Biroului Electoral Județean de a organiza alegeri în cadrul Organizației Județene de Femei a partidului până la data de 10 februarie, ulterior acestor alegeri urmând acelea la nivel național, planificate pentru finele lunii februarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9182 secunde