Cine a primit premiile de excelență oferite de primarul Marian Iordache

590
Cine a primit premiile de excelență oferite de primarul Marian Iordache - cineaprimitpremiileoferite-1416505733.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Medgidia și Asociația Med Green au organizat, ieri, cea de-a doua ediție a Galei Premiilor de Excelență. Prima ediție a avut loc în anul 2012, când au fost premiate personalități care au adus și continuă să aducă cinste municipiului, oameni a căror activitate a avut un impact pozitiv asupra comunității locale.

La eveniment au fost invitați laureații primei ediții, personalitățile nominalizate și reprezentanți ai instituțiilor locale. Gala a cuprins nouă categorii de nominalizări și pentru fiecare categorie au fost nominalizate trei persoane.

În cadrul primei categorii - Oameni de afaceri femei, au fost nominalizate Puiu Leonora, Crenguța Popescu, Margareta Negrea, câștigătoare fiind Puiu Leonora. La categoria oameni de afaceri bărbați, au fost nominalizați Răzvan Iorgovan, Dorin Căpâlnașiu, Mihai Badea, laureat fiind Răzvan Iorgovan. Tot la această categorie, organizatorii au înmânat familiei celui care a fost Romeo Moșescu, un premiu special post-mortem, pentru activitatea profesională desfășurată de-a lungul vieții.

La categoria funcționari publici au fost nominalizate Valeria Nichituș, Alina Ocheană, Laura Curt - Veli, câștigătoare fiind Valeria Nichituș. Elena Vasiliev, Adelina Macovei, Ciprian Ionescu au fost nominalizați la categoria notari, câștigătoare fiind Elena Vasiliev. Domeniul sănătate și asistență socială a cuprins categoriile medici, la care a fost premiat dr. Daniel Dima, ceilalți nominalizați fiind doctorii Giorgis Tona și Mihaela Ghencea, și categoria Social / ONG-uri, la care au fost nominalizate asociațiile Med Cer Medgidia, Crucea Roșie Medgidia și Asociația Pro Medgidia, trofeul ajungând la aceasta din urmă.

Au fost premiați și artiștii locali, atât juniori cât și seniori. La prima categorie au fost numite Daria Peltea, Mara Crucianu, Daniela Paraschița, iar câștigătoare a fost desemnată Daria Peltea. Dintre artiștii seniori au fost propuși Florin Oprică, Adriana Luțu și Stela Trifan, trofeul ajungând la cea din urmă nominalizată. La ultima categorie, cea a managerilor instituțiilor de învățământ au ajuns în competiția finală Carmen Bratu, Sofica Hordenco și Marius Furtună, premiată fiind Carmen Bratu.

În încheierea evenimentului, primarul localității, Marian Iordache i-a felicitat pe toți cei nominalizați, precizând că efortul pe care îl depun aceștia în realizarea activității trebuie răsplătit și încurajat, deoarece comunitatea are nevoie de oameni care să se dedice profesiei lor.

"Ne propunem ca anul viitor să avem mai multe categorii nominalizate, pentru a premia mai multe persoane care merită. A fost greu să decidem cine sunt cele trei persoane care au ajuns în finală din fiecare categorie, dar și mai dificil să desemnăm câștigătorul. Chiar dacă doar unul a primit trofeul, toți ceilalți au merite deosebite și îi felicit pe toți deopotrivă", a precizat edilul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Pelerinaj cu moaște la Medgidia
Duminică, 16 Noiembrie 2014
Stire din Social : Atenție! Se oprește apa la Medgidia!
Pagina a fost generata in 1.5462 secunde